nb1.hu

Socca BL: csoportelsőként jutott tovább a magyar bajnok

A National Iron Team a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéig jutott.

A Socca kispályás labdarúgó Bajnokok Ligájában a magyar bajnok, National Iron Team a csoportja élén végzett és bejutott a legjobb 16 közé.

A szlovéniai Mariborban rendezett legrangosabb kupasorozat C csoportjában két győzelemmel és egy döntetlennel magabiztosan jutott tovább a Budai Richárd által vezetett csapat. A magyarok az első mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszottak az angol International FC ellen, majd a román Boromirt 2–1-re verték. A harmadik összecsapáson az olasz Traina elleni 4-0 azt jelentette, hogy hét ponttal, csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a National Iron Team, ahol a mai napon az F-csoport 2. helyezettjével, a georgiai Caucasus ellen léptek pályára.

A Tbilisitől érkezett csapat korán megszerezte, aztán főleg fizikálisan próbált a magyarok fölé kerekedni. Egy újabb gólt találtak a georgiaiak a félidő vége felé, de sikerült még az első félidő hosszabbításában megszereznünk a szépítőgólt.

A második játékrészben a National Iron Team dominált, de komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítani. Aztán sorozatban jöttek a magyar kapura lövések, de a Caucasus kapusa mindet kiütötte. A hajrában sem esett gól, így maradt a 2-1, és továbbjutottak a georgiaiak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC