nb1.hu

Sikeres műtéten van túl a Paks rutinos védője

Több hónapos kihagyás vár rá.

Április közepén, az NB I 28. fordulójában a Fehérvár 2-1-re nyert Pakson. A találkozón a hazaiak védője, Szélpál Norbert fél óra játék után le kellett lecserélni, miután belenyilallt a fájdalom jobb combjába. A 28 éves játékos a klub honlapján adott interjújában a sérüléséről és a jelenlegi állapotáról is beszélt.

„Igazából ez egy korábbi sérülésből fakadó történet. Ugyan felépültem a korábbi problémámból, edzettem és játszottam, de néha fájdalmat éreztem a hátsó combom legtetején, az ínnál. Az ominózus mérkőzésen viszont komolyabbra fordult a dolog.”

A vizsgálatokat követően megállapították, részlegesen elszakadt Szélpál combínja, és végleges megoldást csak műtéti beavatkozás nyújthat. Az operációra a győztes kupadöntő utáni napon, május 16-án került sor, ahol minden rendben ment.

„Végül egy índarabot kellett visszavarrnia az orvosoknak, egy nappal később már hazajöhettem lábadozni. Ami a fájdalmakat illeti, vannak jobb és rosszabb napok. Az ülés még nem nagyon megy, mivel akkor éppen a vágásra nehezedik a súly. Most itthon gyógytornázom, de néhány héten belül lekerül a rögzítő és amikor a csapat is elkezdi a munkát, már én is a pályán rehabilitálhatok külön edzővel.”

Szélpál az idei szezonban 17 bajnokin lépett pályára az ezüstérmet szerző Paks színeiben és megközelítőleg négyhónapos kihagyás vár rá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC