nb1.hu

Sérüléséről és érthetetlen bírói döntésekről is beszélt a Vasas játékosa

A szurkolókat méltatta Tóth Milán.

A Vasas az ETO FC Győr otthonában 3-2-es vereségbe futott bele hétfő este, így az angyalföldiek elég nehéz helyzetbe kerültek a feljutásért zajló harcban. A Vasasban Tóth Milán kezdett, a 10. percben gólt is szerzett, majd egy sérülés miatt le kellett cserélni.

Őrült első félidő, öt gól és botrányos zárás: az ETO óriásit lépett a feljutás felé a Vasas ellen

Tóth a fővárosi csapat hivatalos oldalának először arról beszélt, hogy milyen állapotban van a lába:

„Ami a legfontosabb, hogy nem tört el a szárkapocscsontom, ezt a mai röntgenfelvétel szerencsére megerősítette. Ettől függetlenül van a jobb lábamban egy erősebb zúzódás, eléggé be is van dagadva, egyelőre nem tudom, hogy a Soroksár elleni szezonzárón pályára léphetek-e” – mondta a 22 esztendős futballista.

A szünetben 3-2 állt az eredményjelzőn, ettől függetlenül Tóth bízott a fordításban.

„Jól is indult a meccs, aztán az első félidő közepétől mindent egy lapra feltéve rohamozott az ETO és bár összejött a fordítás, szerintem mindent kiadtak magukból, így biztos voltam abban, hogy a második félidőben bedaráljuk őket. Így is történt, rájuk erőltettük az akaratunkat, megvoltak a ziccereink, de sajnos egyiket sem tudtuk gólra váltani, a játékvezető néha érthetetlen döntései pedig még inkább megnehezítették a dolgunkat. A győriek az első pillanattól kezdve arra játszottak, hogy lerúgjanak, folyamatosan provokáltak, látványos, vagy kevésbé látványos faultokkal akarták elérni, hogy ne tudjak lábra állni, ez pedig sajnos végül össze is jött nekik. Kintről, tehetetlenül nézni az eseményeket még inkább frusztráló volt, főleg, mert nagyképűség nélkül mondom, de éreztem, hogy ha végig a pályán maradok, biztosan lövök még egy gólt.”

Sok szurkoló kísérte el a Vasast a sorsdöntő találkozóra, a drukkerekről szintén elmondta a véleményét Tóth Milán.

„A hangulat fenomenális volt, a hazaiak is kitettek magukért, de a Vasas-szurkolók 90 percen át tartó buzdításáért a saját és a csapattársaim nevében is rendkívül hálás vagyok. Óriási erőt adtak nekünk a drukkereink, de hiába tettük ki a szívünket-lelkünket a pályára, ez most ennyire volt elég” – jelentette ki a csatár.

Egy körrel a vége előtt a Vasasnak nincs a sorsa a saját kezében. Gera Zoltán együttese csak akkor juthat fel, ha legyőzi a Soroksárt, míg az ETO kikap Ajkán.

„Elmondhatatlanul csalódott vagyok, de amíg van egy halvány reményünk is arra, hogy odaérjünk a feljutó helyre, nem szabad feladnunk. Az Ajka bőven okozott már meglepetést ebben a szezonban, így semmi másra nem szabad koncentrálnunk, csak hogy legyőzzük a Soroksárt, aztán meglátjuk, mire lesz elég. Ha pedig végül nem jön össze, akkor fel kell állnunk ebből a pofonból és még erősebben visszatérni a következő idényre, amelyben már nem hagyhatunk kérdést afelől, hogy az élvonalban a helyünk!” – zárta mondandóját Tóth Milán.

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC