nb1.hu

Sallait a Serie A-ból hívják, Lang új edzőt kapott, Hegyi bemutatkozott

Az előző átigazolás időszakokban már többször is felmerült, hogy a Lazio szeretné leigazolni Sallai Rolandot.

A Serie A-ban 7. helyezett klubhoz közel álló lazionews24.com szerdán arról számolt be, hogy ismét napirendi téma lett a magyar válogatott szélső megszerzése. A hírek szerint az üzletbe bevonnák Toma Basicot is, hiszen Sallai csapata, a Freiburg kinézte a római együttes horvát középpályását.

Sallait a napokban a spanyol Sevillával is összeboronálták:

Spanyol csapat érdeklődését kelthette fel Sallai Roland

Mindeközben a ciprusi Omonia bejelentette, hogy a norvég Kjetil Rekdal lett a csapat vezetőedzője.

Az 55 éves szakember legutóbb hazájában, a Rosenborg kispadján ült.

Az Omonia ezt követően dönthet arról, hogy mi lesz Lang Ádám sorsa – mint ismert, a magyar válogatott védőért a török élvonalból érkezett ajánlat.

Kiderült, melyik országból lehet ajánlata Lang Ádámnak

Hollandiában bemutatkozott Hegyi Krisztián. A 21 éves magyar kapus érkezését hétfőn jelentette be új klubja, a másodosztályú Den Bosch, és a Jong FC Utrecht elleni felkészülési mérkőzésen már ő állt a kapuban, 60 percet töltött a pályán.

„Jól ment a játék, de a játékstílus teljesen más, mint amihez hozzászoktam az elmúlt hat hónapban, sőt, igazából a teljes ellentéte. Nagyon fontos a lábmunka, illetve hogy szépen kihozzuk a labdát, ami szerintem jobban fekszik nekem” – mondta az M1 aktuális csatorna megkeresésére Hegyi, majd azt is elárulta, azonnal befogadták és úgy érzi, jó klubhoz igazolt, mivel eddig nagyon pozitív benyomást gyakorolt rá az együttes.

„Még mindig a fejlődésem a legfontosabb, illetve, hogy minden hétvégén tudjak játszani. Még mindig nagyon fiatal vagyok, hogy a West Hamben elsőszámú kapus legyek, és elég sok rutin kell ahhoz, hogy a Premier League-ben helyet kapjak. Ha megnézzük, akkor az angol élvonalban nincs sok saját nevelésű kapus, úgyhogy ehhez idő kell, valószínűleg sok kölcsönszerződésem lesz, de ugyanúgy mint ebben az évben, próbálok előre haladni, és ha a következő három-négy évben eljön az idő, akkor szerintem oda lehet majd férni” – hangsúlyozta Hegyi, aki a válogatottal kapcsolatban elmondta, nagyon nagy elismerés lenne számára, ha meghívót kapna az Európa-bajnoki keretbe, de először szeretne minél többet játszani klubcsapatánál.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC