nb1.hu

Sallai pályára lépett a Bayern ellen, Bolláék rangadót nyertek

Nagy Ádámék a 100. percben gyötörték be a győztes gólt.

Sallai Roland a Freiburg kispadján kezdte a Bayern München elleni bajnoki találkozót. A bajorok a 38. percben Kane büntetőjével szerezték meg a vezetést, majd a csereként a 710. tétmérkőzésén beállt (és ezzel klubrekordot döntő) Müller a 78. percben beállította a 2-0-s végeredményt. Sallai a 63. percben lépett pályára csereként. A magyar válogatott támadója a hajrában próbálta bevenni Neuer kapuját, de a rutinos német hálóőr résen volt.

AUSZTRIA
Fordulatos mérkőzésen 3-2-es győzelmet aratott az SK Rapid az eddig száz százalékos RB Salzburg ellen. Bolla Bendegúz végig ott volt a hazaiak csapatában.

CIPRUS
Az Omonia Nicosia gólhátrányból fordítva a hajrában szerezte meg a győzelmet a Nea Salamis otthonában. A 3-2-es vendég sikernek Lang Ádám a kispadon örülhetett.

GÖRÖGORSZÁG
A görög Szuperliga harmadik fordulójában az újonc Levadiakosz a tavalyi ezüstérmes AEK Athén csapatát látta vendégül. A hazaiak kapuját ezúttal is Gróf Dávid védte, aki hiába mutatott be bravúros mentéseket, 3-0-ra nyert a fővárosi együttes.

A forduló másik mérkőzésén a Volosz 3-1-es vereséget szenvedett az OFI Krétától. Koszta Márk kezdőként az első félidőt végigjátszotta, Kovács Dániel a cserepadon ült.

LENGYELORSZÁG
Hiába játszott mezőnyfölényben a Wisla Kraków a Kotwica Kolobrzeg ellen, 1-1-es döntetlennel zárult a meccs a lengyel másodosztály 8. fordulójában. Kiss Tamás az első félidőben kapott játéklehetőséget.

OLASZORSZÁG
A Spezia Nagy Ádámmal a soraiban látta vendégül a Cesenát, a hazaiak a 100. percben gyűrték be a győztes gólt. A 42. percben sárga lapot kapó magyar válogatott középpályás az első játékrészben volt a pályán.

SVÁJC
A svájci Szuperliga hatodik fordulójában már az első félidőben kialakult az 1-1-es végeredmény a Lugano-St. Gallen találkozón. A vendégeknél a 56. percben lépett pályára Csoboth Kevin.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC