nb1.hu

„Sajnáljuk, ami történik, senki nem erre készült” – megszólalt a Honvéd ügyvezetője

Állítása szerint a kispesti csapat ki fog mászni a gödörből.

A Budapest Honvéd jelenleg az NB II kiesőzónájában található, amit a kispestiek vezetőedzője, Laczkó Zsolt sem hagyott szó nélkül.

„Áttörés az átigazolási időszak után várható” – a Honvéd edzője egyetért a szurkolókkal

Séllei Árpád, a Honvéd augusztusban kinevezett ügyvezetője a Csakfocinak adott interjújában az elmúlt hónapok történéseiről beszélt.

„Mély gödörből kell a klubot kimozdítani, rengeteget dolgoztunk, dolgozunk és még nem is látjuk a végét. Sokan elmentek, sok új arc is van, mindenki tudja már, mit várunk tőlük, biztos vagyok benne, hogy a sok munka eredménnyel fog párosulni. Tudom, hogy szinte mindenkit a jelenleg NB II-es csapat érdekel, ott is gyorsan meg kell kezdeni eredményeket produkálni.”

Tudjuk, hogy a szurkolókat az érdekli, hogy mikor lesz ütőképes csapatunk, mi is ezen dolgozunk minden egyes nap. A januári átigazolási szezonban tervezzük a csapatot megerősíteni.

A Honvéd augusztusban kinevezett vezetőedzőjéről is szó esett.

„Laczkó Zsoltban bízunk, kiállunk mellette, biztosak vagyunk benne, hogy az eredmények is jönni fognak. A munkának be kell érnie.”

Az NB III árnyékában: öt évnyi Vasas-elemzés a gyengélkedés okairól

Legutóbb a szurkolók ezzel a molinóval üzentek: „Üres ígéretek, üres lelátó”. Sélleit a szurkolókkal való kapcsolattartásról kérdezték.

Sajnáljuk, ami történik, senki nem erre készült. Hosszú távon gondolkodunk, jót akarunk, rengeteget dolgozunk érte. Az ország egyik legjobb szurkolótábora van itt. El kell kezdenünk nyerni, bizonyítani, és minden rendben lesz. A Honvéd nem esik ki, erről nem is beszélünk.

A kispesti csapat ügyvezetője is látta a korábbi klubtulaj, George Hemingway videóüzenetét.

„Olvastuk, sok mindenben igaza van. Ő is látja, hogy nehéz örökséget vettünk át, de biztos vagyok benne, hogy vissza fogjuk juttatni a Honvédot a múltja alapján megillető helyre.”

„Annál rosszabb, ami volt az elmúlt öt évben, nem lehet” – Hemingway kifakadt a Honvéd klubfilozófiájára

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC