nb1.hu

Rossi érzelemdús üzenetet küldött Varga Barnabásnak

A Fradi-támadó műtétjéről friss híreket közöltek.

Marco Rossi kezdőcsatára, Varga Barnabás a Skócia-Magyarország Eb-csoportmérkőzés 70. percében egy szabadrúgást követően a kimozduló skót kapussal ütközött, utána eszméletlenül terült el a földön. Később a stadionban magához tért és kommunikálni is tudott.

A svájciak ellen a magyarok egyetlen gólját szerző Varga Barnabásnak Marco Rossi szövetségi kapitány a saját Facebook-oldalán üzent: „A csapattársaidhoz hasonlóan Te is minden labdáért megküzdöttél. Anélkül, hogy valaha is féltél volna.”

Egy emberként aggódtunk, amikor láttuk, mi történt!

– fogalmazott Rossi, aki magyar továbbjutás esetén már nem számíthat az FTC-támadó szolgálataira.

„Tudjuk, hogy rendbe fogsz jönni, de sajnos, ha sikerül továbbjutnunk, nem leszel velünk. Mindent meg fogunk tenni, és ha lesz rá lehetőségünk, a következő sikert neked ajánljuk! Jobbulást Barni, visszavárunk!” – zárta szavait a kapitány.

Varga Barnabás jelenlegi állapotáról Pánics Gergely, a Ferencváros orvosa számolt be a Fradi.hu-nak.

„Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette. A mentőhöz érve már visszatért a tudata, ezt követően bevitték a stuttgarti klinikára, ahol a kivizsgálás után felállították a terápiás tervet, eszerint meg fogják műteni.”

Csatárunk többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult.

„Az operáció után két napig bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán engedik ki” – nyilatkozta Páncsics Gergely.

Varga édesapja szerint már túl is van a műtéten a támadó. „A feleségemmel együtt idehaza várjuk a híreket, amelyeket Barni kedvese küld számunkra” – mondta az NSO-nak Varga András. „A műtétet végrehajtották, Barni kedvese, ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá. Nem titok, nehéz perceket élt át a család a televízió képernyője előtt, ám mára már nyugodtabbak lehetünk.”

Kisokos szurkolóknak – így juthat tovább a magyar válogatott

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC