nb1.hu

Romániába igazolhat a Fehérvár kulcsembere – NB1.hu-infó

Értesüléseink szerint Tobias Christensent a Rapid Bukarest vinné.

Az NB1.hu értesülései szerint távozhat a Fehérvár FC kulcsembere, Tobias Christensen. A norvég középpályás iránt a román bajnokságból van érdeklődés. Úgy tudjuk, a Rapid Bukarest látná szívesen soraiban a Transfermarkt által 1,5 millió euróra becsült játékost, és már fel is vették a kapcsolatot a Vidivel.

Értesülésünket bár direkt módon nem erősíti meg, de semmiképp sem cáfolja az a tény, hogy Christensen a keretben sem volt a csapat csütörtöki felkészülési meccsén, amelyen Pető Tamás együttese 3-0-ra győzte le a másodosztályú Gyirmótot.

Christensen januárjában szerződött Fehérvárra, a Vidi volt az első Norvégián kívüli klubja. Távozása komoly fejtörést okozhat majd a szakmai stábnak, hiszen tavaly Kalmár Zsolt kiválása után kulcsemberré lépett elő. A 2023/24-es bajnoki idényben 9 gólt és 7 asszisztot jegyzett.

Mivel a magyar átigazolási időszak már lezárult, így a Fehérvár már csak olyan labdarúgót szerződtethet, aki a transzferablak lezárta előtt klub nélkül volt. A román klubok, így a Rapid is azonban szeptember 9-ig még más csapattól is igazolhatnak játékost. A hajrában ugyanakkor igazolt a középpályára a Vidi, amely Szabó Bálintot vette kölcsön a Pakstól.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC