nb1.hu

Révész Attila lemondása: fontos közleményt adott ki a Kisvárda

Fordulatot hozott a történet.

Kedden az NB1.hu-n olvashattak arról, hogy az NB I-es búcsú miatt Révész Attila benyújtotta a lemondását a Kisvárda csapatánál.

Kisvárda: Révész benyújtotta a lemondását, már keresi az utódját

Révész döntését követően a Kisvárda hivatalos oldalán egy közlemény jelent meg, ebben a Várda Sportegyesület elnöke, Maklári Balázs leszögezte, hogy nem fogadják el Révész lemondását. Íme a kommüniké változtatás nélkül:

„A Várda Sportegyesülethez (VSE), mint a kisvárdai felnőtt labdarugócsapatokat üzemeltető Várda Labdarúgó Szolgáltató Kft. tulajdonosához Révész Attila, a kft. ügyvezetője és sportigazgatója eljuttatta a 2023-2024-es bajnoki évről szóló beszámolóját.

Ebben egy személyben magára vállalta az NB I-es csapat gyengébb szereplésének és kiesésének felelősségét, amivel párhuzamosan felajánlotta a fennálló munka- és ügyvezetői jogviszonyának megszüntetését.

A VSE elnöksége megtárgyalta az ügyet, és kinyilvánította, hogy Révész Attila érdemeit eddig is és ezután is elismeri, és arra tesz javaslatot, hogy folytassuk a közös munkát és a 2024-2025-ös idényben együttes összefogással ismét az NB I-be vezessük vissza a kisvárdai labdarúgócsapatot.

Ezt elképzelhetetlennek tartja az elnökség Révész Attila munkája nélkül. Erre figyelemmel a jogviszonyok megszüntetésére irányuló kezdeményezést nem fogadtuk el, és kezdeményeztük a közös munka folytatására vonatkozó tárgyalásokat.”

A Kisvárda idén 11. helyen zárt az élvonalban, így a következő idényben csak az NB II-ben szerepelhet. A csapat kedden két játékost igazolt: Bíró Bence és Soltész Dominik is segíthet a feljutás kiharcolásában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC