nb1.hu

Remekelt az Újpest a gálameccsen, az ETO-t kiütötte a DAC

Továbbra sem találják a formát a győriek.

Az Újpest felkészülési mérkőzésen 4-0-ra nyert szombaton a Dorog vendégeként.

A 110 éves jubileumi gálameccsnek meghirdetett teltházas találkozón sokáig jól tartotta magát az NB III-as hazai csapat, ám végül Onovo, Lacoux, Mucsányi és Dékei góljaival nyertek a kulcsembereiket többnyire pihentető lilák.

Az ETO mindeközben továbbra sem találja a formáját, ugyanis 4-1-re kikapott a DAC-tól.

Az NB I-ben öt meccsen mindössze egy pontot szerző győriek az 5. percben Kasa fejesével ugyan vezetést szereztek, ám a félidőben már a vendéglátó dunaszerdahelyiek vezettek, majd Trusa a második félidőben kétszer is eredményes volt.

A DAC úgy tudott fölényesen győzni, hogy a csapatból hiányzott a három válogatott játékos (Andzouana, Vitális és Kaltsas), valamint azok sem léphettek pályára, akiknek kisebb vagy nagyobb sérülésük van (Dimun, Herc, Almási, Gruszkowski, Yapi, Redzic, Popović, Brunetti). A győrieknél végig a pályán volt a frissen igazolt csatár, Nadhir Benbouali.

DAC-ETO 4-1 (2-1)

DAC: Filipe – Csinger (Marić-Bjekić 35.), Kačaraba (Kachút 46.), Ortiz (Modesto 46.) – Bősze, Bajo (Balogh 83.), Mendez (Beugre 76.) – Tuboly, Ramadan (Pliushch 76.) – Bernát (Szendrei 76.) – Trusa (Barišić 76.). Vezetőedző: Xisco Muňoz
ETO: Gyurákovics – Krpić, Kaša, Heitor – Vera, Samsidin (Gavrič 54.), Vingler, Štefulj (Vianna 79.) – Kröhn (Marku 72.), Benbouali, Bánáti (Anton 54.). Vezetőedző: Borbély Balázs

Gólszerzők: Kaša (5.) 0-1, Ramadan (24.) 1-1, Mendez (42.) 2-1, Trusa (62.) 3-1, Trusa (73.) 4-1

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC