nb1.hu

Reakció: Bognár elmondta, melyik meccs fontosabb a Paksnak

A Paks vezetőedzője már a keddi mérkőzésre összpontosít csapatával.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a Paks idegenben kapott ki 3-1-re a Zalaegerszeg ellen az NB I 3. fordulójában.

Már nem nyeretlen a Zete, a Paks szenvedte ezt meg

A találkozót követően Bognár György adott nyilatkozatot, melyben elmondta, hogy csapatának a keddi Mornar elleni Kl-mérkőzés a fontosabb.

Számítottunk rá, hogy ma tompábbak leszünk, ezért sok friss játékost tettünk a csapatba. Ki kell mondani, a keddi Konferencia-liga visszavágó mérkőzést fontosabbnak tartjuk, mint a mait tartottuk. Jól jött volna egy pihenőnap, de ha ez a program, akkor játszunk. Passzív nyomást tudtunk csak gyakorolni, de nem a játékosok akaratával volt a baj. Mentálisan most azon vagyunk, hogy a keddi összecsapásunkon eredményesen legyünk túl

– mondta a paksiak vezetőedzője.

Márton Gábor természetesen elégedett volt csapata első idénybéli győzelme után. Azt nyilatkozta, hogy sok fiatal játékos van a keretükben, akikre ráfér a bátorítás, mert hozzá kell szokniuk az NB I-hez.

Az első két forduló után is említettem, hogy jól játszottunk, de elkövettünk olyan hibákat, amik aztán vereséghez vezettek. Most ugyanolyan, sőt jobb játékot is mutattunk, ami győzelemmel is párosult, nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat. Sok az új, fiatal játékos a keretben, akik alacsonyabb osztályból érkeztek. Szükségük van a bátorításra és hozzá kell szokniuk az élvonalhoz. Ebben is próbál segíteni nekik a szakmai stáb és örülünk neki, hogy ennek van látszata.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC