nb1.hu

Reagált a DAC-tulaj Kalmár távozására

Hat év után elváltak Kalmár Zsolt, valamint a Dunaszerdahely útjai.

Mint ismert, Kalmár Zsolt a Fehérvár FC-nél folytatja pályafutását. A 28 éves futballista hat éven keresztül erősített a DAC együttesét, melyben majdnem 150 tétmérkőzésen 47 gólt, illetve 29 gólpasszt jegyzett.

A szlovák élvonalban szereplő klub honlapján Kalmár azt nyilatkozta, hogy sok sikeres év után új kihívást keresett magának. Nagyon nehezen távozik, hiszen csodálatos éveket töltött a klubnál, mindig szeretettel fog emlékezni a dunaszerdahelyi együttesre.

Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa is reagált a magyar válogatott játékos távozására.

Vannak dolgok az életben, amik nem úgy alakulnak, ahogy a történet szereplői szeretnék. Ilyen a mi esetünk is Zsoltival.

A tulajdonos elmondta, a klub a nehéz időszakokban is ott volt a korábbi csapatkapitány mellett, s bár szerették volna a közös folytatást, ez már nem volt lehetséges.

„A klub az elmúlt években végig mellette állt, a nehéz időszakokban is, és mindent támogatást megadott, hogy újra visszatérhessen a pályára. Az utóbbi hónapok azt mutatták, hogy bár mindketten szeretnénk folytatni az együttműködést, de végül mindkét félnek be kellett látnia, hogy együtt ez már nem megy.”

A klub végül engedélyezte Kalmár Zsolt távozását, mindkét félnek ez volt a legjobb megoldás.

Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, hogy a klub engedélyezi Zsolt távozását a Fehérvár FC-hez. Nem volt ez egy egyszerű döntés, de beláttuk, hogy a klubnak és Zsoltinak is ez a legjobb megoldás. További karrierjéhez jó egészséget és sok sikert kívánunk. Zsolt a klub történetének része marad, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még találkozhatnak útjaink.

A kommüniké végén Világi üzent a szurkolóknak, a sok nehéz pillanat ellenére a klub egyre erősebb, sikeresebb, és halad a célja felé.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC