nb1.hu

Puskás-ZTE: hiába a látványos egyenlítő gól, Nagy Zsolt a végén büntetett

Felcsúton is kikapott a ZTE.

Az NB I második fordulójában az MTK-től vereséget szenvedő ZTE az Újpestet legyőző Puskás Akadémia otthonába látogatott.

Az 5. percben Nissila szöglete után a teljesen üresen maradt Plsek fejjel szerezte meg a vezetést a felcsútiaknak, 1-0. Az első félidőben a csendes mezőnyjáték dominált, nem alakultak ki nagy helyzetek egyik kapu előtt sem. A 33. percben Ormonde-Ottewill bal oldali centerezése után Soisalo lőtt a hálóba, lesről. A 43. percben Szendrei távoli lövése szállt mellé.

A második játékrész 5. percében Mim lövését védte Pécsi. A 66. percben látványos akciót vezetett a ZTE: Croizet kiugratása után Kiss középre passzolt, Sajbán pedig egy remek lövéssel kiegyenlített, 1-1. A 74. percben Plsek fejelt a hálóba, de előtte ellökte Gundel-Takácsot. Nyolc percre rá Plsek távoli lövése centikkel szállt el a kapu mellett. A 86. percben Puljic fejesét fogta a ZTE kapusa, majd Plsek próbálkozása szállt fölé. A rendes játékidő lejártakor egy pontos Komáromi-beívelés után Nagy fejelt mesterien a kapuba, 2-1. A Puskás Akadémia az Újpest legyőzése után hazai környezetben is egygólos sikert aratott.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
PUSKÁS AKADÉMIA FC – ZALAEGERSZEGI TE  2-1 (1-0)
Felcsút, Pancho Aréna, 1321 néző, v.: Csonka Bence
Gól: Plsek (5.), Nagy Zs. (91.) ill. Sajbán (66.)
Sárga lapok: Nagy Zs. (37.), Medgyes (45+2.), Szolnoki (49.), Maceiras (62.)
PAFC: Pécsi – Maceiras, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill (Komáromi, 57.) – Szolnoki (Favorov, 71.), Nagy Zs., Nissila (Vékony, 91.), Plsek, Soisalo (Levi, 56.) – Colley (Puljic, 71.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt
ZTE: Gundel-Takács – Szendrei, Várkonyi, Safronov, Medgyes – Sankovic, Mim (Cubrilo, 87.), Kiss B. – Dénes Cs. (Vogyicska, 77.), Sajbán, Németh D. (Croizet, 57.) Vezetőedző: Márton Gábor

Paks-Újpest: a hazai kapufákra Ljujic bombagóllal válaszolt, de a végén jött a csattanó

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC