nb1.hu

Puskás Akadémia: a klubigazgató az átigazolási tervekről beszélt

Óriási változások nem lesznek a felcsúti csapatnál.

A Puskás Akadémia az utolsó fordulóban 4-1-re verte a DVSC-t, míg a Vidi nem bírt a DVTK-val (0-0 lett a bajnoki végeredménye), így a felcsútiak a harmadik helyen zártak az NB I-ben.

Hornyák Zsolt legénysége a nyáron a Konferencia-liga-selejtezőben is rajthoz állhat. Többek között erről is beszélt a felcsúti együttes klubigazgatója az M4 Sportnak. Tóth Balázs azt ugyancsak hangsúlyozta, hogy a csapatnál nem lesznek óriási változások az átigazolási időszakban.

„Azt kell mondanom, az elmúlt időszakban a legstabilabb csapat vagyunk az NB I-ben, hiszen a Ferencváros mellett öt év alatt négyszer is érmet tudtunk szerezni. Hornyák Zsolt is arra gondolt, hogy évről évre erősebb az OTP Bank Liga, mostmár ebben a szezonban is nagyon komoly teljesítmény kellett ahhoz, hogy oda tudjunk érni és érmet tudjunk szerezni. Nagyon várjuk a nemzetközi kupasorozatot, nagy kihívás, ez egy klub életében mindig nagy dolog. Szeretnénk határozottan fellépni, és a lehető legtovább menni a selejtezőben. Jelen pillanatban az erősítéseken dolgozunk, és a lehető legjobb felkészülést szeretnénk összehozni. Szeretnénk igazolni, de az elmúlt évekhez hasonlóan nem tervezünk túl nagy változásokat, a csapat felforgatását, de két-három pozícióban szeretnénk erősíteni” – nyilatkozta az M4 Sportnak Tóth Balázs.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC