nb1.hu

Profi szerződésekről számolt be a DVTK, légióst igazolt a Puskás Akadémia

A felcsútiak új játékosa már többször ünnepelhetett bajnoki címet.

Dojcsák Bence, Méhes Kristóf, Lakatos Martin, Sáreczki Szabolcs és Szakos Bence első profi szerződését írhatta alá – ezt a DVTK a hivatalos oldalán jelentette be. Az öt ifjú labdarúgó a DVTK Labdarúgó Sportakadémián pallérozódik.

„Nagy dolog a profi kontraktus egy utánpótlás fiatal karrierjében, ahogy nagy dolog ez az akadémia számára is! A klub célja a minőségi utánpótlás neveléssel a stabil bázis megteremtése, remélhetőleg a most szerződést kapó játékosok közül is jópáran bemutatkozhatnak majd az élvonalban a DVTK színeiben. Büszkék vagyunk arra, hogy helyi vagy épp a régióból érkező fiataloknak tudtuk megadni ezt a lehetőséget. Azzal a teljesítménnyel, amit ők az elmúlt időszakban leraktak az asztalra, bizonyították, hogy méltóak a profi szerződésre és a kiemelt státuszra. Reméljük, hogy fejlődésük töretlen lesz és számos emlékezetes pillanatot köszönhetünk majd nekik a közeljövőben!” – fogalmazott Simon Miklós, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia szakmai igazgatója.

A Puskás Akadémia női futballcsapatához igazolt Krstina Tanaskovics. A szerb támadó a szabadkai Spartakban nevelkedett, majd 2021-ben a szarajevói SFK 2000 szerződtette. A felcsúti közlemény hangsúlyozza, hogy a 2002-es születésű játékos a szerb bajnokságban kétszer, a bosnyákban pedig háromszor lett bajnok.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC