nb1.hu

PMFC: a kiesés után tíz játékos is távozott

Kérdéses még, hogy ki lesz a vezetőedző.

A PMFC idén csak 15. lett az NB II-ben, így az új szezonban csak a harmadosztályban szerepelhet. A kiesés után sem állt meg az élet a pécsi csapatnál, a játékosok ezen a héten megkezdték a felkészülést.

A klubhonlap beszámolójából kiderül, hogy Harsányi István, Krausz Raul-Zoran, Takács Zsombor, Hudák Martin, Gera Zalán, Szabó Máté, Majnovics Martin, Miknyóczki Ádám, Terbe Botond, valamint Lacza Alex sem marad a PMFC-nél. Azért azoknak a játékosoknak a listája is terjedelmes, akik az osztályváltás ellenére maradnak: Helesfay Donát, Varasdi Dániel, Pejovic Danilo, Hadaró Valentin, Rácz László, Szekszárdi Tamás, Szeles Tamás, Tóth-Gábor Kristóf, Rácz Balázs, Bukovics András, Vas Bence, Varga Botond és Bachesz Edvin karrierjében sem kezdődik új fejezet.

Az utánpótlásból a 18 éves Varga Dániel mellett a 17 esztendős Ócsai Mátyás, és a 16 éves Jásper Botond került fel a felnőttek közé. Kölcsönjátéka után Svedyuk Alex, Orbán Kolos és Miklós Péter is visszatért a PMFC-hez.

Az még nem dőlt el, hogy ki lesz a gárda vezetőedzője, bár a hírek szerint minden bizonnyal Aczél Zoltán váltja Mátyus Jánost a kispadon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC