nb1.hu

PL: Ed Sheeran csapata leigazolta a magyar származású gólkirályt

Már a nyitófordulóban pályára léphet Szoboszlaiék ellen.

Ed Sheeran tulajdonrészt vásárolt az angol Premier League-be frissen feljutott Ipswich Town csapatában. A többszörös Grammy-díjas énekes a klub honlapján úgy fogalmazott, hogy megvalósította „minden futballszurkoló álmát”, amikor 1,4 százalékos kisebbségi részesedést szerzett az egyesületben, amelyért gyermekkora óta rajong.

Az Ipswich az előző idényben a második helyen végzett a Championshipben, és 22 év után ismét feljutott az élvonalba. Az angol másodosztály gólkirálya, a magyar származású Sam Szmodics a pénteki napon csatlakozott a kék-fehérek keretéhez.

A magyar válogatottal is hírbe hozott ír támadó a Blackburn Roverstől érkezett az Ipswich Townhoz, ahol négy évre szóló szerződést írt alá. Szmodics még sosem lépett pályára a Premier League-ben, pedig születése óta Angliában rúgja a bőrt és termeli a gólokat. A 28 éves labdarúgó 10,6 millió euróért váltott klubot.

Szmodics már most szombaton, a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpool ellen debütálhat új csapatában, a PL új idényének nyitófordulójában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC