nb1.hu

Parádézott a Vidi, korai gól pecsételte meg a DVTK sorsát

A fehérváriak simán nyertek.

A DVTK a Csíkszeredával játszott edzőmeccset csütörtökön. Az összecsapáson mindössze egy gól esett: az első percben egy jó indítás után Jozef Dolny nagyjából 5 méterről vette be a diósgyőri kaput. Pénteken újabb mérkőzés vár a DVTK-ra, holnap a Fortuna Düsseldorf lesz az ellenfél.

„Sok helyzetet teremtettünk, csak sajnos nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél, ugyanakkor ez most érthető, hiszen közel járunk a felkészülés végéhez. 12 labdarúgó játszott ma, szinte mindenki 90 percet volt a pályán. Nagyon fontos, hogy felvegyük a bajnoki ritmust. Kielemezzük a mérkőzést és többet fogunk dolgozni a befejezéseken, hogy hatékonyabbak legyünk”összegzett a DVTK vezetőedzője, Vladimir Radenkovics.

FK Csíkszereda Miercurea Ciuc – Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)
Mauer bei Amstetten, Union Mauer-Öhling Stadion, 100 néző. Játékvezető: Maximilian Weiss (Lukas Steingruber, Paul Bölling)
FK Csíkszereda 1. félidő: KARÁCSONY Márk – HEGEDŰS János, KELEMEN Dávid, Paul RALMES, BLOJ Erwin, BAKOS Ervin, PINTÉR Bence, KÁRÁNDI BOTOND, BABATI Benjámin, TORWUND Alexander, Jozef DOLNY. Vezetőedző: ILYÉS Róbert
FK Csíkszereda 2. félidő: ALBERT Hunor – KOVÁCS Márk, CSÜRÖS Attila, VITA Dániel, NAGY János, Andrej GHERALIA, SZILÁGYI Szabolcs, GÁL-ANDREZLY Peter, BALOGH Szilárd, RONAI Róbert, MAKRAI Gábor. Vezetőedző: ILYÉS Róbert
DVTK: Karlo SENTIĆ – FERENCSIK Bálint, Uroš DREZGIĆ, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Siniša SANIČANIN – Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO (BÁRDOS Bence, 69.), Francisco FEUILLASSIER – Argyris KAMPETSIS, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
Gólszerző: Jozef DOLNY (1-0) az 1. percben.

 

A Vidi a bolgár élvonalban edződő Hebar Pazardzhik gárdájával találkozott felkészülési mérkőzésen. A fehérváriak a 14. percben Christensen 11-esből lőtt góljával szerezték meg a vezetést, de az ellenfél hamar egalizált. A második játékrészben a Vidiben Katona, Pető, Larsen és Kovács is betalált, míg a bolgároknál csak Mihaylov volt eredményes, így a Fejér vármegyeiek 5-2-re diadalmaskodtak.

Fehérvár FC-FC Hebar Pazardzhik 5-2
gólszerzők: Christensen (14.), Katona (54.), Pető (69.), Larsen (79.), Kovács (85.), ill. Kabov (17.), Mihaylov (63.)
Fehérvár FC: Tóth B. (Veszelinov, 61.) – Melnyik (Huszti, 77.), Szerafimov, Spandler, Schön – Csongvai, Bedi (Larsen, 73.) – Katona (Babos, 70.), Christensen (Stefanelli, 65.), Kastrati (Pető, 50.) – Gradisar (Kovács P., 65.). Vezetőedző: Pető Tamás

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC