nb1.hu

Paks: rövid máltai kitérő után NB II-es klubhoz kerülhet a védő

Eddig 38 összecsapáson jutott szóhoz az élvonalban.

Az NB1.hu pár nappal ezelőtt beszámolt arról, hogy Tamás Olivér kölcsönben a máltai Birkirkara FC-nél bizonyíthat az új szezonban. A 22 éves védő karrierjében csupán két napig tartott ez a fejezet.

„Június tizenkilencedikén, hétfőn elrepültem Máltára, másnap aláírtuk a megállapodást, ám két nappal később a kérésemre fel is bontottuk. Hogy mi történt? Nem akarom a körülményekre fogni, de… Két nap tapasztalata után arra jutottam, nem lenne jó, ha egy éven keresztül a klub játékosa lennék. Nem tagadom, zavar, ami történt, hiszen úgy indultam neki, a Máltai Kupa győztesénél folytatom a pályafutásomat, és lesz lehetőségem az Európa-konferencialigában pályára lépni: nem így alakult, de szerencsére a klub vezetői korrektek voltak, és pénteken már haza is utaztam” – nyilatkozta Tamás a Nemzeti Sportnak.

Tamás Olivér elárulta, hogy minden bizonnyal a másodosztályban érdekelt Nyíregyházában folytatja a karrierjét. Az MLSZ adatbankja szerint a futballista eddig 38 NB I-es összecsapáson jutott szóhoz. A korábban a Vidiben is szereplő bekk szerződése 2025 nyarán jár le a Paksnál.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC