nb1.hu

Paks-FTC: Botka Endre kritikái – reakciók

A magyar válogatott futballista kiadta az ukázt.

A Ferencváros rossz sorozata Pakson sem szakadt meg szombat este. A listavezető FTC 3-2-re kikapott az atomvárosban, ezzel már öt meccs óta nyeretlen a bajnokságban. A mérkőzést egyébként tíz emberrel fejezte be Csercseszov legénysége, ugyanis Abena a 67. percben piros lapot kapott. Mivel a második helyen álló Kecskemét nyert a Puskás Akadémia otthonában, így a Fradi fórja hat pontra olvadt.

Botka Endre a tegnapi vereség után kemény kritikákat fogalmazott meg:

Nem gondolom, hogy a kiállítás befolyásolta a mérkőzést. Két nagyon buta tizenegyest kaptunk, ennek ellenére is sokkal jobban kellett volna játszanunk. Abból, amit elterveztünk, nem sok mindent valósítottunk meg. Nagyon sokat kapkodunk mostanában. Érthetetlen, hogy mostanság minden meccsen gólokat kapunk. Felelősséget kell vállalnia mindenkinek, és ez az előző mérkőzéseken nincs meg. Vannak, akik nem érzik át annak a súlyát, hogy a Kecskemét egyre közelebb jön hozzánk. Lehet azt gondoljuk, hogy kimegyünk a pályára, és meglesz a meccs, ezen illene már változtatni. Össze kell szednünk magunkat, mert ez így nem mehet tovább” – nyilatkozta az M4 Sportnak a magyar válogatott játékos.

Az FTC a következő fordulóban a Honvédot látja vendégül.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Paksi FC-Ferencvárosi TC 3-2 (1-1)
Paks, 4280 néző, v.: Karakó
gólszerzők: Varga B. (36., 55., a második 11-esből), Papp (70.), illetve Zachariassen (23.), Botka (56.)
piros lap: Abena (66.)
sárga lap: Kinyik (19.), Balogh (90.), illetve Abena (34., 66.), Kovacevic (54.), Lisztes (60.), Botka (83.)
Paksi FC: Nagy G. – Osváth, Kinyik, Szélpál, Szabó J. – Balogh B., Papp (Haris, 86.), Vas – Varga B., Böde (Bőle, 61.), Hahn (Sajbán, 77.)
Ferencvárosi TC: Dibusz – Kovacevic, Abena, Konester – Botka, Baráth (Owusu, 77.), Sigér (Esiti, 57.), Sagal (Lisztes, a szünetben) – Marquinhos (Nguen, 57.) – Zachariassen, Traoré

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC