nb1.hu

„Örülhetünk, hogy nem kaptunk többet” – csalódást keltő játékról beszélt az FTC kapusa

A Ferencváros 2–0-ra kikapott a dán Midtjylland otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén.

BL: Dibusz büntetőt hárított, de így is kikapott a Ferencváros Dániában

Az első játékrész hajrájában tizenegyest hárító Dibusz Dénes a mérkőzés után az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

„Az első félidőben helyzeteket tudtunk kialakítani, nyugodtan lehetett volna akár fordítva is az eredmény, hiszen a mi labdavesztésünkből tudtak vezetést szerezni, de összességében szerintem nem volt különösebb probléma a játékunkkal. Nagyon jól zárták a közepét, többször kellett volna szerintem hátul úgy megjáratni a labdát szélességben, hogy utána találjunk mélységi játékot.”

Sajnos a második félidő nagyon gyengére sikerült, örülhetünk, hogy nem kaptunk többet, mert onnantól kezdve nem nagyon tudtuk már megbontani a hazaiakat. Nem is nagyon emlékszem komolyabb helyzetünkre, míg nekik volt egy-két lövésük, fejesük, kapufájuk, a meccs vége felé pedig betaláltak még egyszer. Ez az eredmény olyan, hogy bármi lehet belőle, de azért csalódást keltő volt mind a játék, mind az eredmény.

A kivédett büntetővel kapcsolatban a magyar válogatott hálóőre felelevenítette, hogy Pesic mutatta neki, hogy szerinte jobb kézre fogja rúgni az ellenfél, de ő is arra akart vetődni.

„Fontos volt, hogy ne kétgólos hátránnyal menjünk szünetre, hiszen akkor még jobban ki kellett volna nyílnunk, de így a végeredmény ismeretében mindegy volt, hiszen a második félidőben nem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe.”

A visszavágó augusztus 13-án este, 20:00-kezdődik a Groupama Arénában.

Az FTC edzője a hibákról, a visszavágóról és Marquinhos pótlásáról is beszélt

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC