nb1.hu

Orosz Pál elárulta, ekkor nevezik ki az FTC új edzőjét

A Ferencváros vezérigazgatója elmondása szerint több jelöltből fogják kiválasztani a megfelelő szakembert.

Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója a Sportrádió vendége volt. Az interjú során érintették az edzőkérdést, vagy éppen Dejan Sztankovics távozását.

Orosz arról beszélt, hogy nem fognak kapkodni, több jelölt is képben van a vezetőedzői posztra. Elárulta, hogy nagyjából mikor nevezik ki a csapat új trénerét.

Egy-két hét múlva meglesz valószínűleg az új edző. Már van egy menünk, amelyből tudunk választani játékosokat és edzőket is, nem a szezon végén kezdünk el kapkodni.

Hozzátette, hogy nemzetközi szinten nem mindegy, hogy ismert vagy nem ismert edzője van a Ferencvárosnak. Máté Csaba munkájával ugyan elégedettek voltak, de a klubépítési folyamat külföldi edzőt kíván.

A vezérigazgató szót ejtett Dejan Sztankovics távozásáról is, mely első sorban emberileg volt arculcsapás számára. Ugyan hallottak arról, hogy van alapja a távozásának, de az időzítés meglepő volt.

Az nagyon meglepett, hogy az elveszített kupadöntő után már nem ült le a kispadra, onnantól kezdve érdemi munka nem történt a részéről. A piacról tudtuk meg, hogy el fog menni.

Orosz Pál szerint a szerb tréner jelenlegi fix fizetése nem valószínű, hogy nagyobb, mint amit a Fradinál kapott, illetve ez a helyzet nem a klubot minősíti, hanem Sztankovicsot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC