nb1.hu

Orosz középpályásra vár a Fradi, Ryan Mmaee Angliába igazolhat

 

Az NB1.hu már május elején beszámolt arról, hogy Daler Kuzjaev felkelthette a Ferencváros érdeklődését.

A 46-szoros orosz válogatott középpályás szerződése lejárt a Zenitnél, és a legfrissebb hírek szerint valóban klubot válthat, a lista élén pedig jelenleg a magyar bajnok áll, hiszen Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző már hónapokkal ezelőtt felvette vele a kapcsolatot – írta orosz forrásra hivatkozva az ulloi129.hu. Kuzjaevnek több ajánlata is van, mindenkivel tárgyal, így a török Besiktassal, Fenerbahcéval és Fatih Karagümrükkel, valamint szaúdi klubokkal is, ám a hírek szerint arab klubhoz nem igazolna.

A cikk alapján a Ferencvárosnál két olyan szempont van, amit Kuzjaev szerződtetése ellen szól: az egyik, hogy a közvélemény hogyan reagálna egy orosz játékos szerződtetésére, a másik pedig a fizetési igény, hisz a játékos lenne a Fradi legjobban fizetett játékosa, ráadásul a kora miatt nehezen lehetne továbbértékesíteni – írja az ulloi129.hu, hozzátéve, hogy ők úgy tudják, a többi klubbal együtt a zöld-fehérek is várakozó állásponton vannak, azaz Kuzjaev visszajelzésére és döntésére várnak.

A 30 éves játékos piaci értéke a Transfermarkt szerint 10 millió euró.

 

Mindeközben Ryan Mmaee átigazolási ügye kapcsán is új hírek jelentek meg, méghozzá az angol sajtóban.

Korábban többször is írtunk arról, hogy a 25 éves marokkói csatár távozhat a Ferencvárostól, hiszen több klub is kinézte őt Európából. A legfrissebb információk arról szólnak, hogy az angol másodosztályú Preston North End megkereste a Fradit a csatár kölcsönvételével kapcsolatban, és 3 millió eurós, klubrekordot jelentő vételi opciót is kínáltak – a Fradi viszont végleges eladást szeretne.

Állítólag a Prestonon kívül a Leeds United és a Luton Town is érdeklődik.

Mmaee szerződése 2025 nyaráig szól a Fradinál, a piaci értékét a Transfermarkt 2,2 millió euróra teszi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC