nb1.hu

Nyíregyháza: újra Kisvárdán?

Az előző idényben három különböző sporttelepen játszotta le hazai mérkőzéseit az NB II-ben maradást osztályozón kiharcoló Nyíregyháza, mivel az új stadionját még építik.

A nyírségiek először Sényőn fogadták az ellenfeleiket, majd Balmazújvárosban rendezték meg a „hazai találkozóikat”. A 36. fordulóban azonban nagy botrány robbant ki a DVTK elleni 1-1-es meccsen az újvárosi stadionban, ezért az utolsó fordulóban a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát már Kisvárdán látták vendégül a piros-kékek.

A Veszprém elleni osztályozó visszavágóját is a Várkerti Stadionban játszották, ahol 1-0-ra nyertek a nyírségiek az első meccsen elért 0-0 után, és ezzel biztosították NB II-es tagságukat.

Az NB1.hu információi szerint a Szpari vezetősége azt szeretné, hogy az új stadionjuk elkészültéig Kisvárdán maradhassanak, erről már folyamatban vannak az egyeztetések az érintettek között.

A Nyíregyháza új létesítménye a tervek szerint 2023 őszére készülhet el, amely 8150 fős befogadóképességgel rendelkezik (nemcsak futballmérkőzésekre alkalmas), de azt még nem lehet pontosan tudni, hogy mikortól rendezhetnek benne NB II-es meccseket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC