nb1.hu

Nyíregyháza-DVTK gőzerővel készül a rendőrség is

Tudnivalók a rangadóval kapcsolatban.

Szombaton harmadik alkalommal rendeznek mérkőzést a Nyíregyháza új stadionjában, ahol ismét telt ház lesz. Ez nem meglepő, hiszen a Szpari egyik legnagyobb riválisa, a DVTK lesz az ellenfél. A mérkőzés kiemelt fontossága miatt a rendőrség is fokozott készültséggel készül. A hatóságok mindkét klub számára egy-egy hivatalos közleményt is eljuttattak, melyeket változtatás nélkül publikáltunk.

NYÍREGYHÁZA

„A rendőrség nagy erőkkel biztosítja a rendezvény helyszínét és a stadionba vezető közlekedési útvonalakat. A közlekedőknek időszakos forgalomkorlátozásra, útszűkületre és rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk Október 5-én 14 óra 30 perc és 21 óra 30 perc között a 38-as számú főút Nyíregyházára vezető szakaszán , a 338-as számú főút Nyíregyházára vezető szakaszán és a 4-es számú főút Nyíregyházára bevezető szakaszán. Útlezárásra kell számítani a Sóstói út és a Stadion köz kereszteződésénél, valamint a stadion előtti útszakaszon.”

DVTK

„A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy azok a szurkolók, akik a rendőri felvezetést igénybe kívánják venni, Tokaj irányából a 38-as számú főút 27-es km-szelvényénél, a gyulatanyai elágazás előtt, a korábbi kerékpáros pihenőnél gyülekezzenek, ahonnan kisebb konvojokban fog történni a stadionhoz kísérés.

A rendőrség kéri, hogy azok, akik az M3-as autópálya irányából érkeznek, a 221-es, Nyíregyháza nyugat lehajtónál hagyják el az autópályát, amely után a 338-as út jobb oldalán várják a szurkolókat. A rendőrség erről a gyűjtőpontról is folyamatosan, kisebb konvojokban fogja bekísérni a szurkolókat.

A különvonattal érkező szurkolók gyalogosan, rendőri kísérettel juthatnak el a nyíregyházi vasútállomásról a stadion vendégszektoráig. A séta körülbelül egy órát vesz igénybe.”

A DVTK arra kéri a szurkolóit, hogy induljanak el időben, legyenek türelmesek és segítsék a feladatra vezényelt rendőrök munkáját!

A rangadóra minden belépőjegy elfogyott, ezért arra is kérik szurkolóikat, hogy érvényes jegy nélkül ne induljanak útnak, mert biztosan nem fognak tudni bejutni a stadionba.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC