nb1.hu

Nyíregyháza: a szurkolók miatt eléggé kiakadt a tulajdonos

A távozását is belengette.

A Nyíregyháza csak osztályozón tudta megőrizni az NB II-es tagságát. A Szpari a Veszprém elleni párharcot 0-0-s döntetlennel kezdte, aztán a visszavágót Csősz Richárd góljával 1-0-ra megnyerte, így az új idényben is a másodosztályban indulhat.

A Szpari hivatalos oldala Révész Bálinttal készített terjedelmes interjút. A tulajdonos eléggé kiakadt a szurkolók viselkedése miatt:

„Az utolsó meccsen az MLSZ ellenőrének jegyzőkönyve szerint tízszer kiabálták az ultrák szektorából, hogy takarodjak, egy felirat társaságában. Ha így gondolják, szívesen megteszem! Ha a szurkolók megkeresnek és létrehoznak egy egyesületet, ingyen átadom nekik a klub működtetését. 350 gyerekkel, kislányokkal, a felnőtt csapattal, 30 dolgozóval együtt. Esküszöm, szurkolok majd nekik, és ha eredményesek, ott fogok állni a lelátón, és tapsolok. Egy feltételem van csak, hogy tíz évig működtetniük kell a klubot!” – mondta Révész.

A beszélgetés végén a következő szezon is szóba került:

„Mivel számunkra két héttel hosszabb volt a szezon, így hátrányban vagyunk a tárgyalások ügyében, de már folynak az egyeztetések. Rövidesen bejelentjük, kikkel vágunk neki a következő idénynek. Egy biztos, nyugodtabb bajnoki hajrát szeretnék! És az is biztos, ha a következő idényben is ilyen szintű „szurkolással” szembesülök néhány embertől, részemről az lesz a Nyíregyháza Spartacusnál az utolsó év” – mutatott rá Révész Bálint.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC