nb1.hu

Novothny Soma mellett korábbi Serie A-játékos is érkezik a lilákhoz

Alaposan erősít a keretén a Kecskemét, bejelentették a Szparitól igazolt védő érkezését.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Berki Marcell a Kecskeméthez igazolt.

A Kecskemét kivásárolta a szerződéséből a Vidi magyar csatárát

A lilák rajta kívül több játékossal is megerősítik a keretüket. Már bejelentették Rjaskó Mihály érkezését: a 27 éves védő visszatér a klubhoz a Nyíregyházától, hiszen korábban az NB II-es és NB I-es ezüstcsapatnak is a tagja volt.

Nagyon örülök, hogy itt lehetek, egy percig nem gondolkodtam, hogy igent mondjak. Sokat jelent számomra a klub, mindenkit jól ismerek már itt, örömmel fogadtak. Tudom, hogy mit vár a stáb is, bízom benne, hogy újra szép sikereket érhetünk el együtt. Mindent meg fogok tenni ezért. Az öltözőbe lépve természetesen elöntöttek a régi emlékek, hiszen két nagyon szép évet töltöttem el itt a feljutás és az ezüstérem időszakában. Szeretnék stabilan játszani az NB I-ben, és segíteni a csapatot, hogy minél jobban szerepeljünk. Várom már a találkozást a drukkerekkel, főleg az első hazai meccset, mert rengeteg szeretetet kaptunk tőlük mindig, szeretném ezt is újra átélni” – mondta.

Hétfőn jeleztük, hogy Novothny Soma is érkezhet, hiszen a klubvezetés tárgyal a lengyel Ruch Chorzów-val. Értesüléseink szerint a transzfer megvalósul, mint ahogy Tòfol Montiel is a csapat tagja lehet: a 24 éves spanyol jobbszélső már a lilákkal készül. Montiel jelenleg szabadon igazolható, az előző két évet a hazájában, a Mallorca B-nél és az Alziránál töltötte, korábban évekig Olaszországban nevelkedett, a Fiorentina színeiben pedig három mérkőzésen a Serie A-ban is játszott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC