nb1.hu

Novothny ragyogó gólt fejelt, a Sepsi a hajrában bukott két pontot Kolozsváron

Nagy Ádámék megint ikszeltek, de továbbra is veretlenek.

FRANCIAORSZÁG
A Ligue 1 kilencedik fordulójában a Le Havre a Rennes otthonába 1-0-s vereséget szenvedett. Loic Nego a 71 .percben állt be csereként, és a hosszabbításban egyenlíthetett volna, de a hazaiak kapusa nagyot védett. Így, a magyar válogatott szélső sem tudott segíteni a továbbra is pocsék sorozatban lévő vendég csapaton: zsinórban hatodszor kapott ki a Le Havre.

LENGYELORSZÁG
A lengyel második vonal 14. fordulójában 2-1-ra nyert a Ruch Chorzów a Warta Poznan ellen, amivel felmászott a tabella 7. helyére. Novothny Soma kezdődként 68 percig volt pályán és az 5. percben ő szerezte a meccs első találatát egy pazar fejessel. Ez volt a 30 éves magyar támadó harmadik gólja a szezonban.

OLASZORSZÁG
A Serie B 10. fordulójában a Nagy Ádámmal a soraiban felálló Spezia a Bari csapatát látta vendégül. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta a gól nélküli döntetlenre végződő találkozót. A tabella 2. helyén álló Spezia továbbra is veretlen a bajnokságban.

ROMÁNIA
A román élvonal 14. fordulójában a Sepsi OSK a kolozsvári CFR vendégeként 3-3-as döntetlent játszott. A sepsiszentgyörgyiek a 86. percben még 3-1-re vezettek, de a moldovai válogatott Postolachi duplájával pontot mentettek a hazaiak. Sigér Dávid a 76. percben lépett pályára a Sepsiben.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC