nb1.hu

Nemzetek Ligája: Újra válogatott lenne az ex-ferencvárosi, akár a magyarok ellen is játszhat

Stjepan Loncar novemberben mondta le a válogatottságot.

Boszniából érkező hírek szerint a korábban Ferencvárosban futballozó Stjepan Loncar ismét válogatott lehet. A 27 éves középpályás még tavaly novemberben döntött úgy, hogy visszavonul a bosnyák nemzeti csapattól. Ennek okaként azt nevezte meg, hogy a bosnyák szövetségnél nagyon sok olyan probléma van, aminek nincs köze a futballhoz, ezért nem könnyű a válogatott színeiben játszani – korábban Kenan Kodro hozott hasonló döntést.

A Lech Poznan labdarúgója úgy tűnik meggondolta magát, legalábbis beszélgetett Sergej Barbarez szövetségi kapitánnyal, illetve Emir Spahic technikai igazgatóval, akik rá tudták venni a folytatásra. A játékos elmondása szerint júniusban már szeretett volna visszatérni, ám akkor nem érezte magát formában.

Spahic egyenes volt. Láttam azonnal, hogy mennyire komolyan dolgozik, jó érzésem volt. Júniusban még nyaraltam, nem voltam formában. Nyílt beszélgetés volt. A jövőben szeretném segíteni a csapatot, ha az edző számít rám. Azért vonultam vissza, mert nem éreztem magam jól a csapatban, de most más a helyzet.

A magyar válogatottal egy Nemzetek Ligája-csoportban szereplő Bosznia-Hercegovina októberben előbb Németországot, majd Magyarországot fogadja – tehát Loncar akár a magyar csapat ellen is pályára léphet.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC