nb1.hu

Németország-Magyarország: segítséget kapnak a magyar szurkolók

Három konzul is dolgozni fog Düsseldorfban.

Három magyar konzul is jelen lesz a Magyarország-Németország mérkőzésen szombaton Düsseldorfban, akik szükség esetén segítséget nyújthatnak a szurkolóknak – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.

A tárcavezető arról számolt be, hogy a Nemzetek Ligája csoportkörének első fordulójában rendezett meccsre 930 magyar szurkoló vásárolt belépőjegyet – jelezte az MTI.

„Nekik mondom, hogy a düsseldorfi főkonzulátusunk természetesen egész nap elérhető, és minden munkatársunk ügyeletben van” – közölte.

„Ugyanakkor annak érdekében, hogy a helyszínen tudjunk segítséget nyújtani szükség esetén, a Merkur Spiel-Arenában három konzulunk lesz személyesen is jelen majd azon a területen, ahova a vendégszurkolók jegyei szólnak” – tette hozzá.

„Arra kérem önöket, a helyszínen szurkolókat, hogy ha bármiben segítségre van szükségük, akkor a konzul kollégákhoz forduljanak bizalommal” – mondta.

Szijjártó Péter tájékoztatása szerint ügyeleti telefonszám működik most is, ezt hívhatják az érintettek baj esetén, vagy ha bármilyen segítségre van szükségük: +36 30 387 0636

„Reméljük, hogy a mai nap sem a konzuli esetekről, hanem magyar győzelemről lesz majd emlékezetes. Mindenkinek jó szurkolást kívánok! Hajrá magyarok!”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC