nb1.hu

„Nem fogom tolni magam” – megszólalt a DVSC klublegendája Máté Csaba kinevezése után

Jól ismeri Szrdjan Blagojevicset.

Ahogy az NB1.hu előrevetítette és be is számolt róla, mától hivatalosan Máté Csaba a DVSC új vezetőedzője. Elődjével, Szrdjan Blagojeviccsel közös megeggyezéssel szerződést bontott a klub.

Az FTC korábbi vezetőedzője ül le a Loki kispadjára – hivatalos

Az edzőcsere kapcsán a haon.hu megszólaltatta a DVSC korábbi játékosát, Igor Bogdanovicsot is. „Mondhatom, hogy jó kapcsolatot ápolunk. Volt, amikor telefonon, máskor egy kávé mellett beszélgettünk a futballról” – mondta Blagojevicsről az NB III-as Cigánd SE vezetőedzőjeként dolgozó Bogdanovics.

Ő is érezte, hogy valami nem kerek, nem úgy jön a játék, ahogy azt szerette volna.

„Nem akarom véleményezni a döntést, az idő majd úgyis eldönti. De ha nem jönnek az eredmények egy csapatnál, akkor edzőváltás szokott lenni, könnyebb új edzőt keresni, mint lecserélni 10-15 labdarúgót, főleg, hogy nyakunkon az átigazolási időszak vége. Most rossz passzban van a DVSC, és bármivel próbálkozott a szakmai stáb, az előző idényekkel ellentétben most nem működött a sztori. Viszont én nem akarom elhinni, hogy ez nem tudott volna újra működni, csak kellett volna egy áttörés, ám a vezetőség úgy döntött, hogy maga próbálja meg előidézni az áttörést a váltással, amihez joguk van. Ők látják, hogy mi történik házon belül, szerintem ez nem egy hirtelen felindulásból hozott döntés volt. Dombi Tibi viszont képes rá, hogy felrázza a csapatot, mert biztos, hogy a fejekben is rendet kell tenni” – véli a korábbi csatár, aki 78 meccsen 35 gólt szerzett a Lokiban.

A haon.hu szerint sok DVSC-szurkoló akár Igor Bogdanovicsot is szívesen látta volna a piros-fehérek kispadján. Ennek kapcsán az ebben a hónapban az 50. születésnapját ünneplő szakember a következőt mondta a helyi érdekeltségű lapnak:

Nekem a legnagyobb álmom, hogy leülhessek a DVSC kispadjára, de tolni magamat nem fogom. Én 100 százalékban a munkámmal szeretném ezt elérni, és nem úgy, hogy valaki mondjuk odaszólt.

„Ki tudja, egyszer remélem meg is valósul majd. De én boldog vagyok a mostani helyemen is, tisztelem a munkámat, a cigándi szurkolókat és vezetőket. Még egyszer hangsúlyoznám, bárki lesz az edző, a Lokinak vele vissza kell kerülnie oda, ahová való, vagyis az élmezőnybe, csak ez számít!”

Dombi a jövőjéről beszélt, a DVTK edzője fontos dolgot hiányolt – reakciók

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC