nb1.hu

“Nem az óvodában vagyunk!” – csúnyán berágott a Sepsi elnöke a magyar játékosra

Nagy eséllyel távozik a 29 éves labdarúgó a háromszéki együttestől.

Könnyen lehet, hogy elválnak közös útjaik a román élvonalban szereplő Sepsiszentgyörgynek és Tamás Márknak. A 29 éves védő 2022 szeptemberében ingyen igazolt a lengyel Slask Wroclaw együttesétől a Sepsihez. A mögöttünk hagyott szezonban 18 bajnoki szerepelt, de nyáron megtört valami a játékosban. 

“Tamás külföldre akar menni. Egész nap azzal jön hozzánk, hogy el akar menni, hogy nem tetszik neki itt. Még Adrian Mutu csapatától is kaptunk egy ajánlatot. Százezer eurót ajánlottak, ami nevetséges összeg. Nem is akar itt maradni, két napja bajlódunk vele, nem akar edzeni. Sokat bukott a szememben. Hová jutunk ha minden játékost, aki el akar menni, elengedünk? Betesszük a juniorokat? Nem az óvodában vagyunk. Nagyon alaposan átgondoljuk, hogy mit teszünk, de nem lehet, hogy minden játékos a saját feje után menjen. Minden futballistának van egy záradék. 200 000 vagy 300 000 euró. Ha valaki ezt az összeget megadja, akkor szabadon távozhat” – nyilatkozta a Sepsi OSK elnöke Diószegi László az iamsportnak.

Ajánlat érkezett a játékosért, még ha nem is olyan amire számítottak.

“Kaptunk egy 10 000 eurós ajánlatot egy lengyel csapattól, tényleg elkezdtünk nevetni. Nincsenek rendben a dolgok. Ha Tamás nem akar edzeni, akkor másik játékost kell hoznunk, egyébként több átigazolást nem fogunk csinálni” – mutatott előre az elnök. 

Tamás Márk a nyitófordulóban a Rapid Bukarest elleni gólnélküli találkozót végigjátszotta.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC