nb1.hu

Nem akárki érkezhet az FTC-től a DVSC stábjába Máté Csaba mellé

Lehet, hogy Paksról is lesz visszatérő.

Az ETO elleni győzelme (3-0) óta a DVSC nem szerepelt jól, ami miatt a klubvezetés az előző héten menesztette Szrdjan Blagojevics vezetőedzőt. Az első fordulóbeli mérkőzésük az FTC ellen el lett halasztva. A szerb szakembert Máté Csaba váltja a vezetőedzői poszton, azonban a klub hivatalos közleményében nem tettek említést a stáb többi tagjáról.

A FELVÉTEL

A legutóbbi fordulóban Dombi Tibor irányításával a DVSC 3-1-re győzött a ZTE ellen hazai pályán. A mérkőzés alatt Máté Csaba a lelátón foglalt helyet, amit a televíziós közvetítés is megmutatott.

„A róla készült fotón a bal szélen Ike Thierry Zaengel, a Loki elnöke, a jobb szélen pedig Papp László polgármester látható. Máté Csaba Ike Thierry Zaengel mellett ült, az ő balján pedig két olyan szakember, akik nagy valószínűséggel a DVSC új szakmai stábjának tagjai lesznek” – jelentette a haon.hu.

FOTÓ: Molnár Péter/haon.hu

ÚJ STÁBTAGOK

Máté Csaba balján Éger László ült, aki jelenleg a Paksi FC-nél dolgozik asszisztensként. Az NB1.hu értesülései szerint nem edzői feladatokat lát(ott) el, hanem a technikai igazgató, Karszt József egyik legjobb segítője volt Karszt háttérbe vonulásáig. Éger 2003 és 2006 között több mint 90 mérkőzésen lépett pályára a DVSC színeiben. Alapembere volt a 2004-es bajnokcsapatnak. Korábban, 2000-ben, a Dunaferr játékosaként magyar bajnok lett.

Éger mellett Máté Csaba fia, Roland foglalt helyet. Máté Roland 29 éves, és az FTC utánpótlásában dolgozik edzőként, jelenleg az U16-os korosztályért felel.

MARADÓK

A haon.hu a Loki-szurkolók számára megnyugtató hírről is beszámolt az új szakmai stábbal kapcsolatban. „A hírek szerint Dombi Tibor jó eséllyel a stáb tagja marad, és ha Máté Csaba Balogh János kapusedző munkájára is számít. Ők ketten biztosíthatnák a kapcsolatot a csapat és az új stábtagok között. Szakmailag és emberileg is jól ismerik a játékosokat. Ennek fontosságát Máté Csaba is jól tudja, hiszen 2012-től több mint 10 éven át tagja volt az FTC-nél dolgozó külföldi edzők stábjainak.”

A DVSC vezetősége a hét elejére ígért tájékoztatást az új stáb tagjairól, akiket sajtótájékoztató keretében fognak bemutatni.

FRISSÍTÉS, KEDD, 10.20

Máté Csaba fia is távozik az FTC-től

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC