nb1.hu

„Nehezen viseli, amikor visszaszólnak neki” – az FTC támadója Sztankovicsot is bírálta

Alekszandar Pesics ismét sérüléssel bajlódik.

Alekszandar Pesics a Midtjylland elleni BL-mérkőzés első félidejében megsérült és le kellett cserélni. A Ferencváros 32 éves szerb támadója a glassrpske.com portálnak adott interjújában a Banja Luka elleni találkozó esélyeiről is beszélt, szúrta ki az nso.hu.

„Reálisan nézve azt mondanám, hogy egy kicsit esélyesebbek vagyunk, ezzel azonban meg kell majd küzdenünk. Tudjuk, hogy milyenek a balkáni csapatok, nehéz, de érdekes párharc lesz.”

A 32 éves csatár elárulta, hogy Pascal Jansen érkezésével elsősorban mi változott a csapat játékában.

„Az agresszív, támadó futballt erőltetjük és ezt a stílust mindig, mindenkire megpróbáljuk rákényszeríteni. Tetszik az új edző munkája, hozott néhány újdonságot a csapathoz, szakmailag mindent egy magasabb szintre emelt.”

Az interjú második részében Pesics őszintén beszélt összeszólalkozásáról korábbi edzőjével, Dejan Sztankoviccsal.

„Amikor a Ferencvároshoz kerültem egy sérülés miatt három-négy hónapig nem játszhattam, és amint visszatértem, jött a konfliktusom Sztankoviccsal. Dejan tudja, hogyan kell szóban udvariatlannak lenni, és nehezen viseli, amikor visszaszólnak neki.”

Én nem fogtam vissza magam, Sztankovics válasza csak annyi volt, hogy felfüggesztett. Közel három hónapig külön edzettem a többiektől, még azt sem engedte meg, hogy egy kapus a segítségemre legyen. A klubban mindenki korrekt volt, nem velük volt a gondom. Egyébként voltak más játékosok is, akiket Sztankovics általam nem ismert okból eltávolított.

A rutinos szerb támadót elmondása szerint megviselte ez az időszak, mert – mint fogalmazott – a klubban tudták róla, hogy minden nap a maximumot nyújtotta az edzéseken. Ettől függetlenül nehezen lendült újra játékba, pedig elvárták volna tőle.

„Nehezítette a helyzetemet az is, hogy Varga Barnabás az Európa-bajnokságon megsérült, így miután visszatértem, támadásban minden rám hárult, pedig messze voltam a csúcsformámtól. Úgy érzem, mentálisan újra visszajöttem, aztán közbeszólt ez a sérülés. De újra vissza fogok térni akkor, amikor majd a legnagyobb szükség lesz rá, akárcsak tavaly. Harcos típus vagyok, sosem adom fel.

Alekszandar Pesics a sérülés ellenére ott van Pascal Jansen legfrissebb El-keretében.

Varga Barnabással és egyik új igazolásával a soraiban vág neki az FTC az El-rájátszásnak

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC