nb1.hu

Négyen távoztak a DVTK-tól, válogatott légióssal erősítettek a pécsiek

A PMFC új játékosa 18-szor szerepelt a nemzeti együttesben.

DVTK

A Diósgyőr női futballcsapatának a vezetőedzője, Bém Gábor a klubhonlapnak adott egy interjút. A tréner a beszélgetés során elmondta, hogy Geréd Erika, Elma Smajić, Nagy Lilla és Oláh Adrienn sem marad az NB I-es gárdánál.

„Természetesen a pótlásuk megoldásán dolgozunk, az átigazolások folyamatban vannak, rövidesen be is fogjuk jelenteni az új játékosok érkezését” – hangsúlyozta Bém.

PMFC

Az élvonalba feljutott Pécs Belaya Valeryia személyében 18-szoros fehérorosz válogatott középpályást igazolt. A pécsiek új szerzeménye az FK Minszkkel 6-szor lett fehérorosz bajnok, emellett az orosz Zenitben is szerepelt.

„Régóta dédelgetett álmom, hogy a belarusz és az orosz élvonal után egy erős, nyugati bajnokságban is kipróbáljam magam, amire nagyszerű lehetőségnek bizonyul a PMFC. Azonnal lenyűgözött a klub képviselőinek fogadtatása, akiknek köszönöm a bizalmat és a lehetőséget. Nagyon örülök, hogy tagja lehetek a csapatnak és hozzájárulhatok az együttes fejlődéshez. Hiszem, hogy együtt nagyszerű sikereket érhetünk el” – idézi a labdarúgót a pmfc.hu.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC