nb1.hu

Négy távozót jelentett be a Szeged, NB I-es rutinnal rendelkező játékos tért vissza a Kozármislenybe

Szerződéshosszabbításról számolt be a Gyirmót.

SZEGED

Dübörög az átigazolási szezon a Szegednél. A Tisza-parti együttes korábban már bejelentette Zuigéber Ákos, Onódi Ákos és Nagy Richárd érkezését. A szegediek ezúttal távozókról számoltak be: Nagy Zsombort visszarendelte az MTK, mellette Daru Bence, Marko Rodics és Dimitirje Acsimovics sem marad a klubnál. Az már korábban eldőlt, hogy Daru a Kozármislenyben folytatja a karrierjét.

KOZÁRMISLENY

Vogyicska Bálint visszatért a kozármislenyi együttesbe. Vogyicska tagja volt annak a kozármislenyi alakulatnak, amely az U13-as NB I-ben ezüstérmet szerzett. A 25 éves labdarúgó az NB I-ben 73 mérkőzésen bizonyíthatott, egyetlen gólját a legmagasabb osztályban 2016 augusztusában szerezte, ekkor az MTK játékosaként vette be a DVSC kapuját.

Vogyicska az előző években szerepelt az MTK-ban, a Vasasban és a Gyirmótban, a legutóbbi gárdája pedig az Ajka volt. Érdekesség, hogy Vogyicska korábban az U15-ös, az U16-os, az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottban egyaránt szerepelt.

GYIRMÓT

Lányi Bence meghosszabbította a szerződését, az új kontraktus 2026 nyarán fog lejárni – ezt a gyirmóti klubhonlap jelezte. A megállapodás egyébként egyéves hosszabbítási opciót is tartalmaz.

A 18 esztendős védő a mostani idényben hat NB II-es találkozón játszott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC