nb1.hu

Nego gólpasszt adott, Bolla bemutatkozott, Orbánék nyerték a rangadót

Németh András csereként jutott szóhoz.

FRANCIAORSZÁG

A Le Havre 3-0-ra nyert a vendég Lorient ellen a francia labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján, Nego Loic gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez – számolt be az MTI.

A magyar válogatott futballista – aki a nyáron a Fehérvártól tért vissza szülőhazájába – az előző fordulóban a Rennes otthonában is előkészített egy találatot.

Az újonc Le Havre együttesének ez volt az első sikere a bajnoki szezonban, ezen kívül két döntetlenje és egy veresége van.

Ligue 1
Le Havre–Lorient 3–0

SVÁJC

A héten dőlt el, hogy Bolla Bendegúz ebben az idényben a Servette együttesében szerepel kölcsönben. A magyar válogatott futballista a Young Boys elleni bajnokin bemutatkozott új csapatában, Bollát a 67. percben küldte a pályára az edzője. A debütálás nem párosult győzelemmel, ugyanis a vendégek 1-0-ra nyertek.

Super League
Servette–Young Boys 0–1

NÉMETORSZÁG

A Willi Orbánnal felálló RB Leipzig 3-0-ra nyert az Union Berlin otthonában. A lipcseiek Simons góljával az 51. percben szerezték meg a vezetést, aztán Sesko a hajrában duplázott. Nyugodtan nevezhettük rangadónak a találkozót, mivel mindkét gárda a BL-ben indul idén. Orbán egyébként végig a pályán volt. A berlinieknél a sérüléssel bajlódó Schäfer András nem léphetett pályára, a vendégeknél pedig Gulácsi Péter sem bizonyíthatott.

Bundesliga
Union Berlin–RB Leipzig 0–3

A másodosztályban a Hamburg a Hansa Rostockot verte 2-0-ra. A három pontot megszerző alakulatban Németh András a 77. minutumban lépett pályára csereként.

Bundesliga 2.
Hamburg–Hansa Rostock 2–0

További eredmények:

DÉL-KOREA
K League (I. osztály)
Ulszan Hyundai–Kvangdzsu 0–2
Az Ulszanban végig a pályán volt Ádám Martin.

BELGIUM
1B Pro League (II. osztály)
Lierse–Lommel 1–2
A Lommelben Vancsa Zalán az első perctől az utolsóig játszott.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC