nb1.hu

Nebojsa Vignjevics őszinte vallomása Dárdai Palkóról

Kedden nyílt napot rendezett az Újpest, amelynek keretében a szurkolók stadiontúrán vehettek részt, majd megtekintették az első csapat edzését. A tréning után Nebojsa Vignjevics vezetőedző, valamint három játékos, George Ganea, Kiss Tamás és Tamás Krisztián válaszolt előbb a drukkerek, majd a sajtó kérdéseire.

Az NB1.hu Vignjevicstől azt kérdezte, mennyire számít más jellegű Videotonra, hiszen Fehérváron is történtek változások a játékoskeretben. Arra is rákérdeztünk, hogy örül-e annak, hogy a Hertha BSC-hez visszatérő Dárdai Palkó már nem lép pályára a vendégcsapatban szombaton este a Szusza Ferenc Stadionban.

„Nem tudom pontosan, hogy mi és hogyan alakult a tavasszal a Vidinél. A játékosaik egyénileg minőségi futballisták voltak, de valami hiányzott. Az utolsó edzőváltás után azt láttam, hogy nem történt változás a fejekben. Nem szeretek Dárdai Palkó ellen játszani, szerintem kiváló játékos. Nagyon jó képességekkel rendelkezik, nagyon veszélyes, főleg ha középről indul. Arra készülünk, hogy a változások hatására jobban fognak játszani, mint az előző bajnokságban. Egy-két játékosuk ugyan távozott, de mindenképpen azt várom, hogy összeszedettebbek lesznek. Nem számítok könnyű mérkőzésre a mi oldalunkról. Mint már említettem, az egyéni képességeik eddig is megvoltak a fehérváriaknak. A felkészülésük során az volt látható, hogy jobban összeálltak, egységesebbek és jobban is teljesítettek. Mindezek ellenére sikeresen kell rajtolnunk” – mondta Vignjevics.

A szurkolók minden válaszára tapsot adtak Vignjevicsnek és a többi játékosnak is.

A kérdezz-felelek után aláírásokat osztogattak az Újpest játékosai és a vezetőedző is, de nemcsak azok a futballisták, akiket bemutattak a jelenlévőknek, hanem a keret minden tagja. Ez az eseményrész hosszabbra nyúlt a tervezettnél, hiszen a szelfik korszakában mindenki közös képet akart készíteni a kedvenceivel.

Az Újpest-Fehérvár FC mérkőzés szombaton 20.15-kor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC