nb1.hu

NB1.hu: Újpesti lett a hónap játékosa, Hornyáknál nem volt jobb edző augusztusban

Matija Ljujics és Hornyák Zsolt voltak augusztus hónap legjobbjai az NB1.hu-nál.

Az NB1.hu állandó követői már hozzászokhattak, hogy szavaznak a forduló legjobb játékosairól. Szerkesztőségünk pedig minden hónapban megválasztja a legjobb játékost, illetve legjobb edzőt. A „díjakat” első ízben augusztus legjobbjai kapják meg – ebbe az első, júliusi forduló is beleszámított, valamint a szeptember 1-jébe csúszó hatodik kör.

A hónap játékosa az Újpest középpályása, Matija Ljujics lett. A szerb futballistával Nagy Zsolt volt versenyfutásban a címért, ám végül az idényt öt góllal és egy gólpasszal indító Ljujics lett a befutó. A 30 éves játékos csak a Fradi ellen 1-0-ra elvesztett Derbin nem jegyzett kanadai pontot, kulcsszerepet vállal az átalakuló Újpest eddigi sikereiben.

A hónap edzőjének kilétében nagy egyetértés volt a stábon belül. Hornyák Zsolton kívül csak Horváth Dávid kapott szavazatot – de ő is csak egyet. A Puskás Akadémia négy győzelemmel és egy vereséggel indította a 2024-25-ös kiírást. Noha a tabellán az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Ferencváros megelőzi a felcsútiakat, Pascal Jansen esetében még látunk fejlődési lehetőséget, míg Hornyák alatt talán most játssza a legjobb futballt a Puskás.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC