nb1.hu

NB III: nem bírt a Budaörssel Aczél Zoltán együttese – reakciók

Nem kegyelmezett az időjárás a csapatoknak.

Gólnélküli döntetlent játszott a III. Kerület és a Budaörs az NB III Nyugati csoport 37. fordulójában. A találkozót követően értékeltek a vezetőedzők. 

 

A BUDAÖRS BESZÁMOLÓJA:

“Igazságos döntetlen született.

A bajnokság utolsó előtti fordulójában a III. KER. TVE együttesénél vendégszerepelt csapatunk. Küzdelmes mérkőzés kerekedett ki a találkozóból. Az első félidőben a hazaiak mezőnyfölényt tudtak kialakítani, Bekő Balázs csapata pedig gyors ellentámadások révén igyekezett gólt szerezni, és veszélyt jelenteni a hazaiak kapujára. A félidő felénél majdnem sikerült is a gólszerzés budaörsi részről, amikor is egy kontratámadás során Gula Boldizsár ziccerben vezette a hazaiak kapusára a labdát, de helyzetét nem tudta értékesíteni. A 0:0-s szünetet követően már kiegyenlített mezőnyjáték jellemezte a találkozót. A második 45 percben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, különösen a félidő hajrájában, ahol hazai és vendégoldalon is több ziccer is kialakult, de ezúttal gólt egyik csapat sem tudott szerezni, így a mérkőzés igazságos 0:0-s döntetlennel ért véget. A BSC 37 forduló után jelenleg 57 ponttal a 9. helyen áll a tabellán.

NB III. Nyugati csoport, 37. forduló:

III. KER. TVE – BSC 1924 Futball Kft. 0-0

III. KER. TVE: Hajagos – Papp, Hegedűs (Lapu, 46.), Szabó (Borbély, 63.), Kósa (Zámbó, 46.), Egerszegi, Vankó, Tóth, Kozics, Marques-Airosa, Schuszter

Nem lépett pályára: Kemenes, Szmola, Hibjan Acuna, Jakab, Török,

Vezetőedző: Aczél Zoltán

BSC 1924 Futball Kft.: Tóth G. – Lami, Jász, Ferkó, Váradi (Hoszpodár, 73.), Horváth, Halácsi (Murai, 61.), Klausz, Vida, Gula, Soltész

Nem lépett pályára: Kunsági, Katona, Borbás, Erdey

Vezetőedző: Bekő Balázs

Sárga lap: Váradi (67.), Gula (49.), illetve Egerszegi (55.), Vankó (93.)

 

Bekő Balázs értékelése:

Egy hajtós, kemény sok párharcot hozó nagy iramú mérkőzésen vívtunk, ahol mindkét oldalon adódtak komoly gólszerzési lehetőségek. A végeredményt igazságosnak és abszolút elfogathatónak tartom. Összességében elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel.

 

Aczél Zoltán értékelése: 

Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel. A Budaörs defenzív taktikát választott. A második percben volt egy százszázalékos helyzetünk, amit nem tudtunk kihasználni. Uraltuk a mérkőzést a vendégek a kontrákra játszottak. A második félidőben minőségben már nem voltunk elegek előre felé, sajnos a sérülés is közbejött. Egy egyértelmű tizenegyest sem kaptunk meg, becsülettel dolgoztunk a minőség nem volt meg előrefelé. Bántó, mert szerettünk volna ennek a csodálatos közönségnek az utolsó hazai mérkőzést megnyerni. 

 

A következő fordulóban a Puskás Akadémia II. lesz az ellenfél. A mérkőzést vasárnap (05.21.) 17 órától játsszák.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC