nb1.hu

NB III: kiakadt az FTC összeállítása miatt a Majos edzője

Hat külföldivel állt fel a Ferencváros.

Az NB III Közép csoportjában a Ferencváros második csapata a hétvégén 2-1-re verte a Majost. Az FTC az első félidőben már 2-0-ra vezetett, a majosiak Keczeli Krisztián góljával szépítettek a második játékrészben.

Kardos Ernő, a Majos vezetőedzője a találkozó után bírálta a sok külföldivel felálló Fradit:

„Ha a Fradi minden héten ezzel a csapattal szerepelne, akkor a bajnoki címre hajtanának az NB III-ban! A hazai futballt semmilyen szempontból nem építi, hogy 6 külföldivel, köztük NB I-es játékosokkal állnak ki, a magyar fiatalok pedig ülnek a padon! A 11 órás kezdés „hab a tortán”, ilyen körülmények, és ellenfél ellen parádés, amit a második félidőben mutattunk, nagyon büszke vagyok a csapatomra! Sportérték szempontjából ez a vereség számunkra győzelemmel ér fel” – nyilatkozta a tréner.

A 21 ponttal rendelkező Majos a 15. helyen áll a tabellán, a Fradi a 12. pozícióból várhatja a folytatást.

NB III, Közép csoport, a 24. fordulóban
Ferencvárosi TC II–Majosi SE 2–1 (2–0)
Ferencváros: Mergl – Boudjemaa, Kaján (Almássy, 79.), Lukács D., Jones (Pócsik, 55.), Cubra, Say Shadirac, Varga Z. (Manner, 55.), Trimboli (Pintér D., 71.), Baráth P. (Tóth A., 55.), Auzqui. Vezetőedző: Korolovszky Gábor
Majos: Vukman – Széles, Pál A., Ledneczki (Bányai, 51.), Kugli – Lizák P. (Hock, 51.), Lakatos-Lengyel (Keczeli, 66.), Budai I., Bognár D., Lőrinc (Petrovics, 66.) – Pál M. (Sajnovics, 30.). Vezetőedző: Kardos Ernő.
Gólszerzők: Jones (24.), Auzqui (35., 11-esből), illetve Keczeli (67.).

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC