nb1.hu

NB III: a KTE edzője elmondta, milyen szempontok alapján igazolnak játékosokat

Január közepén kezdődik a felkészülés.

A Kecskemét második csapata a 14. helyről várhatja a folytatást az NB III Délkeleti csoportjában. A csapatnak nem sikerült jól az őszi szezon hajrája, hiszen a legutóbbi három meccsen mindössze két pontot szerzett. Virágh Ferenc vezetőedző a KTE hivatalos oldalának adott interjúban elmondta, milyen szempontok alapján zajlanak az átigazolások az együttesnél:

Olyan játékosokat igyekszünk mindig hozni, akik kötődnek Kecskeméthez, akár itt futballoztak, akár például tanulmányaik okán kerülnek a városba és megütik a szintet. Más jellegű igazolásokban mi nem gondolkodunk. Most is adott a keret, persze lehetnek olyan játékosok, akik a kevesebb játéklehetőség miatt váltani akarnak esetleg. Nálunk mindig a felnőtt csapat határozza meg az aktuális meccskeretet, pontosabban az, mennyien jönnek vissza az NB I-es keretből, így mennyien kerülnek ki nálunk. Ezzel számolnia kell a fiataloknak, az első perctől el is mondjuk ezt nekik. Ebben persze benne van, hogy lesznek olyanok, akik elégedetlenebbek a perceikkel, így esetleg máshol képzelik el a folytatást. Lehetnek próbázók is várhatóan, hiszen egy NB I-es KTE tartalékcsapatában játszani jó ugródeszka lehet. Ha nem is rögtön az NB I-es keretbe, de jó teljesítmény esetén akár egy erős NB III-as csapatba, vagy fiatalként egy NB II-es csapatba tovább lehet lépni. A felkészülést egyébként január 15-én kezdjük el” – fogalmazott a szakember.

Virágh azt is elárulta, hogy szeretnék kiharcolni a bennmaradást. A gárda a tavaszi idény első meccsén a BKV Előre alakulatát fogadja majd.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC