nb1.hu

NB II: marad a fővárosban a háromszoros Magyar Kupa-győztes hátvéd – NB1.hu-infó

Már megvan a helyettese: rutinos belső védőt igazolt a Honvéd.

BUDAFOK
Az NB1.hu információi szerint a Budapest Honvédtól távozó Kálnoki Kis Dávid a Budafok csapatánál folytatja pályafutását. Az Újpesttel, a Honvéddal és a Zalaegerszeggel is Magyar Kupát nyert rutinos védő Zuigéber Ákos, Sztojka Dominik, Rétyi Róbert és Auerbach Martin után az ötödik új igazolása lehet a fővárosi csapatnak.

BUDAPEST HONVÉD
Ahogy korábban megírtuk, rutinos belső védővel bővült a Budapest Honvéd kerete, miután klub szerződtette a román-magyar Ene Kornélt. A 30 éves játékos az előző szezonban a Haladást erősítette, míg korábban a Kisvárda és a CFR Cluj együttesében is szerepelt.

A nagypapája révén magyar felmenőkkel is bíró Ene Kornél Szatmárnémetiben született, ott is kezdte pályafutását, a Kolozsváron, a CFR-nél folytatta, amellyel Román Kupát is nyert. Megfordult Aradon, Marosvásárhelyen és Bukarestben is, a magyar bajnokságban a Kisvárda színeiben lépett először pályára. Az OTP Bank Ligában 52 találkozón szerepelt, míg az előző idényben a Szombathely színeiben 20 mérkőzésen kapott lehetőséget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC