nb1.hu

NB II: korábbi játékosa tehet keresztbe a fővárosi klubnak

A Honvédhoz igazolt támadó középpályás jogi eljárást kezdeményezett.

Ahogy korábban megírtuk, a BVSC-Zugló egy állítólagos szerződésszegés okán nem igazolhat új játékosokat.

Kizárhatják az NB II-es csapatot az átigazolásokból, a Vidi és a ZTE-elnök is büntetést kapott

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságának szerdai határozatában olvasható, hogy az NB II ötödik helyén álló BVSC-t a labdarúgójával szembeni, szerződésben vállalt kötelezettsége nem teljesítéséért pénzbüntetés megfizetésére kötelezték, továbbá amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a szerződésben vállalt kötelezettségét nem teljesíti, a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és átigazolási jogból nyolc hónapra kizárják.

Bár a klub és a szövetség sem közölt pontos részleteket, hogy melyik BVSC-játékos miatt alakult ki ez a helyzet, a Csakfoci értesülései szerint az előző szezonban a zuglóiaknál, jelenleg pedig már a Honvédnál játszó Ihrig-Farkas Sebestyén esetéről lehet szó.

Állítólag egy nézeteltérés vezetett a szerződésbontásig, ami miatt a 30 éves támadó középpályás feljelentette a klubot. A BVSC vezetése azt nehezményezte, hogy amikor a zuglói klub élet-halál harcot vívott a bennmaradásért, Ihrig-Farkas bejelentette, hogy megműtteti egy korábbi kisebb sérülését, ami addig a klub szerint nem hátráltatta az edzések és a mérkőzések során sem.

Ezt követően azonnali hatállyal eltiltották az edzések látogatásától és felbontották a játékos szerződését, aki cserébe jogi eljárást kezdeményezett a klub ellen. Azóta Ihrig-Farkas a Budapest Honvédhoz igazolt, a BVSC-t pedig most az MLSZ kizárhatja az átigazolásokból.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC