nb1.hu

NB II: igazolt a Békéscsaba, a Mezőkövesd, a Szeged és a Szentlőrinc is

Változások a keretekben.

BÉKÉSCSABA

Czékus Ádám a klubnál folytatja a pályafutását.

A korábban a Grosics Akadémiánál, a Honvédnál és a Ferencvárosnál is megfordult 21 éves játékos korábban már szerepelt Békéscsabán, majd Kisvárdára igazolt, ahol az előző idényben az NB I-ben is gólt szerzett. A tavaszi szezont kölcsönben Tiszakécskén töltötte.

„Nagyon örülök, hogy az Előre visszajutott a másodosztályba és ismét a Békéscsabát segíthetem a 2024/2025-ös idényben. Amikor korábban itt játszottam, megszerettem a várost és a közönséget is, sok támogatást kaptam tőlük! Igyekszem majd a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújtani, gólokkal segíteni a csapatot és remélem sikeresek tudunk majd lenni! Köszönöm mindkét klub vezetőinek, hogy lehetővé tették a kölcsönjátékot!” – mondta.

MEZŐKÖVESD

Winter Dániel személyében 21 éves kapust igazoltak a mezőkövesdiek.

Winter évekig az MTK-nál nevelkedett, majd Békéscsabán, a legutóbbi két évben pedig Siófokon védett. A két idényben összesen 32 NB II-es és 3 MOL Magyar Kupa-mérkőzésen kapott szerepet.

SZEGED

Takács-Földes Olivér személyében fiatal, 2006-os születésű játékossal erősödött a támadósor.

A ballábas szélső az Illés Akadémián nevelkedett, az előző idényben a Haladás második csapatában szerepelt. Próbajátéka során nyújtott teljesítményével, góljával és gólpasszaival meggyőzte a szegedi szakmai stábot.

„Nagyon örülök, hogy Szegeden folytathatom a pályafutásom! Színvonalasok az edzések, rendkívül élvezem a közös munkát. A csapattársak is rendesek, hamar befogadtak. Öröm lesz itt játszani!” – mondta.

SZENTLŐRINC

A szlovén élvonalból, a Lendvától érkezett Dinnyés Olivér a szentlőrinciekhez.

A 24 éves védő a Vasasnál kezdett futballozni, éveket töltött az angyalföldi klub utánpótlásában, majd az Újpestnél és a Vidinél is megfordult. A Lendvánál stabil csapattag volt, végigjátszotta az idényt, ám lejárt a szerződése.

„Nagyon örültem a szentlőrinci lehetőségnek, még soha nem játszottam tétmeccset a magyar másodosztályban, szeretném kipróbálni magam, és úgy érzem, meg is állom a helyem ebben a mezőnyben. Megnéztem a PMFC elleni mérkőzést, nagyon szimpatikus volt, amit láttam. Családias a légkör, a társak hamar befogadtak, mindenki rendkívül segítőkész, jól érzem magam, amióta itt vagyok. Szeretnék bizonyítani szentlőrinci színekben, és bízom benne, hogy nem pusztán egy kiesés ellen menekülő csapat lesz a miénk, hanem többre is képesek leszünk, stabil NB II-es együttessé válunk!” – fogalmazott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC