nb1.hu

NB I: Tunéziai nyerőembere volt a Fradinak a DVTK ellen

A Diósgyőr csak kapufáig jutott a mérkőzésen.

A hétközi BL-mérkőzésére készülő Ferencváros látogatott szombat délután a Diósgyőr otthonába az OTP Bank Liga 3. fordulójában. Pascal Jansen több helyen változtatott a kezdőcsapatán, de így is megszerezték a vezetést a 21. percben Ben Romdan büntetőjével (0-1).  A szünet előtt a gólszerző duplázhatta volna meg a Fradi előnyét, ám Sentic bravúrral hárított.

A második félidő elején mindkét oldalon kapufáig jutottak a csapatok. A DVTK Gera Dániel révén egyenlíthetett volna, ám próbálkozása a kapufán csattant, míg a Fradi részéről Raul Gustavo fejelt a kapufára. Ezt követően inkább a Ferencváros előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de vagy pontatlanok voltak, vagy Sentic védett.

A mérkőzés ráadásában egy kapu előtti kavarodás után Ben Romdan elé pattant a labda, aki kíméletlenül bevarrta a léc alá azt, eldöntve a mérkőzést (0-2). Győzelmével még 100%-os a Ferencváros a bajnokságban, míg a Diósgyőr továbbra is nyeretlen.

OTP Bank Liga, 3. forduló
Diósgyőr-Ferencváros 0-1 (0-1)
Vezette: Kárpály, Nézőszám: 8050 néző.
Gól: Ben Romdan 21. (büntetőből), 93.
Sárga lap: Sanicanin, Szatmári, Edomwonyi, Gera, Lund
DVTK: Sentic – Gera, Lund, Szatmári, Sanicanin – Franchu (Moha, 61.), Edomwonyi, Holdampf, Klimovics, (Jurek, 78.) Varga Z. (Bényei, 61.; Fekete, 81.) – Rakonjac (Kampecisz, 61.). Vezetőedző: Vladimir Radenkovics
FTC: Dibusz – Makreckis, Cissé, Raul Gustavo, Civic (Ramírez, 59.) – Kady Borges (Rommens, 59.), Maiga (Zachariassen, 59.), Ben Romdan, Abu Fani, Traoré (Pappoe, 88.) – Bassey (Kehinde, 94.). Vezetőedző: Pascal Jansen

FRISSÍTÉS: 19.43

Elismerte a DVTK vezetőedzője az FTC elleni meccs után, amit el kellett

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC