nb1.hu

NB I: Szeptemberben nem volt jobb a Fradi braziljánál és Tímár Krisztiánnál

Matheus Saldanha, illetve Tímár Krisztián lettek szeptember hónap legjobbjai.

Az NB1.hu állandó követői már hozzászokhattak, hogy szavaznak a forduló legjobb játékosairól. Szerkesztőségünk pedig minden hónapban megválasztja a legjobb játékost, illetve legjobb edzőt. A „díjakat” első ízben augusztus legjobbjai kapták meg, ekkor Matija Ljujics és Hornyák Zsolt voltak a legjobbak. Szeptemberben nem volt sok vita a hónap játékosának kiválasztásával kapcsolatban, de a hónap edzője kérdéskörében is könnyű döntést hoztunk.

Matheus Saldanha jött, látott és győzött. A Ferencváros brazil játékosa a csonka szeptemberi hónapban – csak két fordulót rendeztek meg a válogatott szünet, valamint a Magyar Kupa miatt – négyszer talált, ráadásul ehhez mindössze 52 perc kellett neki. A Puskás elleni triplája nagyban járult hozzá ahhoz, hogy kérdés nélkül válasszuk meg a hónap játékosának.

Csak két csapat tudott 100%-os lenni a két szeptemberi fordulóban, viszont Tímár Krisztián Nyíregyházájától talán nagyobb bravúr, mint a Ferencvárostól. Az újonc előbb a Debrecent győzte le a keleti rangadón, majd a Kecskemétet múlták felül idegenben. A Szpari ezzel elkerült a kiesőzónából, így nem meglepő, hogy a fiatal magyar szakember lett szerkesztőségünknél a hónap edzője.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC