nb1.hu

NB I-es tapasztalattal rendelkező játékossal erősített Aczél Zoltán csapata

Igazolt az Érd is.

Az NB III-ra készülő PMFC gárdájában folytatja a karrierjét Bor Dávid. Érdekesség a 29 éves labdarúgóval kapcsolatban, hogy a megyei másodosztálytól kezdve az élvonalig minden bajnoki osztályban szerzett már gólt Magyarországon. Bor az NB I-ben eddig 5 meccsen szerepelt, a fellépésein 2-szer köszönt be.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy magamra ölthetem a PMFC mezét. Számomra a sikereshez elengedhetetlen a megfelelő mentalitás és a közösség összetartó ereje, amiben Aczél Zoltán személye sokat nyom a latban, hiszen remekül képes egyben tartani az öltözőt, emellett pedig az általa képviselt szervezettség, illetve a támadószellemű játék is nagyon imponáló. Azon leszek, hogy a pályán és azon kívül is minél inkább hozzátudjak járulni a csapat eredményességéhez” – nyilatkozta a pmfc.hu-nak Bor, aki legutóbb a Kozármislenyben játszott.

A PMFC vezetőedzőjével, Aczél Zoltánnal nemrég egy hosszabb interjút készített az NB1.hu:

Aczél Zoltán férfias kihívása

A szintén harmadosztályú Érd kerete Gyurácz Andrással bővült. A 29 éves védő a Bicskétől igazolt az érdiekhez. Érdekessége, hogy Gyurácz András testvére, Bálint korábban futballozott az Érdben. Gyurácz a 2023/24-es idényben 17 NB III-as meccsen szerepelt a bicskei klubban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC