nb1.hu

Nagyon kellett az olasz játékos villanása a magyar válogatottnak

A ráadásban jött a dráma.

A magyar válogatott hétfő este közelebb kerülhetett volna a nyolcaddöntőhöz a németországi Európa-bajnokságon. A mieinknek azért kellett szorítaniuk, hogy a B-csoportban Olaszország a Horvátország elleni meccsen ne kapjon ki, emellett az is fontos volt, hogy a spanyolokat ne múlják felül az albánok.

A spanyol nemzeti együttes a biztos továbbjutás tudatában eléggé felforgatott kezdővel futott ki a pályára, ennek ellenére bezsebelte a három pontot. A meccs egyetlen gólját Ferrán Torres szerezte a 13. percben.

A másik találkozón az 54. percben Modric büntetőjét kivédte Donnarumma, de nem sokkal később Modric már bevette az olaszok kapuját. Sokáig úgy festett, hogy nem módosul az eredmény, aztán a ráadásban Zaccagni pazar lökete beakadt, így magyar szempontból is tökéletes remivel zárult az ütközet.

Köztudott, hogy Marco Rossi legénysége harmadik lett a kvartettjében. Szoboszlaiék abban reménykedhetnek, hogy a csoportkör végén a négy legjobb csoportharmadikak között lesznek, így folytathatják a szereplésüket az Eb-n.

Ebben a cikkünkben részletesen írtunk arról, hogy milyen eredmények kellenek a magyarok továbbjutásához:

Kisokos szurkolóknak – így juthat tovább a magyar válogatott

EURÓPA-BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG
B-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Horvátország–Olaszország 1-1
Albánia–Spanyolország 0-1

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC