nb1.hu

„Nagyon is ki lehet ejteni a Fradit” – a Budafok házi gólkirálya bízik a csodában

Két éve az Iváncsa meglepte az FTC-t, hasonló bravúrra készül a fővárosi csapat.

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a tavalyi döntős Ferencváros a sorozat két évvel ezelőtti finalistájával mérkőzik meg a XXII. kerületben. Az NB II tizedik helyén álló Budafoki MTE megbízott vezetőedzője, Nikházi Márk azt kérte a játékosaitól, hogy élvezzék ki a mérkőzés minden egyes pillanatát.

„Ha a legjobbak ellen tudunk játszani, az mindig lehetőség, egy esély arra, hogy legyőzzük őket. Ehhez tökéletes, bátor játékra, akaratra és szenvedélyre lesz szükségünk csapatként és egyénileg is.”

Az MTK-tól kölcsönben szereplő Merényi Ádám elmondta, hogy nagyon örül a Fradinak, hiszen a legjobb magyar csapat ellen mutathatja meg magát. A 20 éves középpályás a magyar bajnok két évvel ezelőtti, Iváncsa elleni kiesésére hivatkozván bízik egy esetleges bravúr elérésében.

„Az utóbbi években nemcsak azt láttuk, hogy a Budafok képes nagyot menni a kupában, hanem azt is, hogy nagyon is ki lehet ejteni a Fradit, akár még alacsonyabb osztályú csapatnak is. Hiába dől el egy meccsen a továbbjutás, csak akkor van esélyünk, ha minden stimmel. Bíznunk kell magunkban, hogy képesek vagyunk a csodára.”

A Budafok jelenlegi házi gólkirálya bátor játékot ígér.

Magunkra kell koncentrálnunk, és ha kihozzuk magunkból a legtöbbet, már nem lehetünk elégedetlenek, bárhogy alakul is a végeredmény.

A Budafok–Ferencváros mérkőzés vasárnap 15:30-kor kezdődik.

Arccsonttörést szenvedett a Budafok játékosa, a klub az MLSZ-hez fordul

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC